Pazarspor Kaleci Merve'yi Renklerine Bağladı

Pazarspor Kaleci Merve'yi Renklerine Bağladı
Pazarspor Bayan Hentbol takımı eski oyuncusu Merve Tekin ile yeniden anlaşarak sezonun ilk transferini gerçekleştirdi.

Bayanlar Hentbol Ligi 1. Lig ekiplerinden Pazarspor, ilk transferini kaleci Merve'yi transfer ederek gerçekleştirdi. Mavi Beyazlı ekip iki yıl önce takımda görev alan Merve Tekin ile bir yıllık anlaşma imzaladı. Pazarspor'da ayrıca genç takımdan 4 hentbolcu da profesyonel yapılarak A takım kadrosuna dahil edildi.

image-045.jpg
Fatma Badoğlu'nun teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından çalışmalara başlayan Pazarspor bayan hentbol takımında Badoğlu yaptığı açıklamada, kendilerini hedefe ve başarıya taşıyacak kadroyu oluşturmak Amacıyla Çalışmalara başladıklarını kaydederek, Zorlu Süper Lig maratonu öncesi kaleci Merve'yi transfer ederek sezonun ilk transferini yaptıklarını söyledi. 
Dış transferde en az 5-6 oyuncu daha almayı düşündüklerini ifade eden Badoğlu,  bu doğrultuda görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.
Kaleci Merve ise yaptığı açıklamada, yeniden Pazarspor forması giyeceği için mutlu olduğunu ve takım arkadaşlarıyla beraber Süper Lige yükselebilmek için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini belirterek, güzel bir sezon geçireceklerini kaydetti.

image-047.jpg
GENÇLERDEN PROFOSYONELLİĞE İLK ADIM

Pazarspor bayan hentbol takımının genç oyuncuları Ayşenur, Elif, Neşe ve Ümran profesyonelliğe adım attılar. 
Genç sultanlar Ayşenur Uygur, Elif Tercuman, Neşe Yılmaz ve Ümran Karahan Profesyonelliğe adım atarken bu sezon hem A takımda hem de Genç takımda forma giyecek. 

image-048.jpg
Pazarspor Genel Sekreteri Mustafa Yüksel yaptığı açıklamada, "Alt yapıdan A takıma aldığımız kızlarımız Pazarsporun gelecek vaat eden kızlarıdır. Eminiz ki güzel başarılara imza atacaklar. İlk etapta bu dört kızımızı Profosyonelliğe adım attırdık. Önümüzdeki günlerde de Gizem İnce, Sevda Kanoğlu, Emine Yanıklar ve Aslı Dedecan da kadroya dahil olacaklar” dedi. 

image-049.jpg

image-050.jpg

image-051.jpg