Pazarspor, Play-Off Umudu ve Kümede Kalma Mücadelesi İçin Anadolu Üniversitesi'ni Konuk Ediyor!

Pazarspor, Play-Off Umudu ve Kümede Kalma Mücadelesi İçin Anadolu Üniversitesi'ni Konuk Ediyor!
Pazarspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta 19. Haftada sahasında Anadolu Üniversitesi'ni mağlup ederek ikinci yarıdaki ilk galibiyetini almak istiyor.

İkinci yarıda henüz galibiyet alamadığı ve 3 maçta 3 mağlubiyet yaşadığı bir dönemden geçen Pazarspor, TFF 3. Lig 2. Grup 19. Haftasında bugün Pazar İlçe Stadı'nda Anadolu Üniversitesi'ni konuk edecek.

Saat 14.00'te başlayacak bu kritik karşılaşmada Pazarspor, hem ikinci devrenin ilk galibiyetini almak hem de play-off şansını canlı tutmak istiyor.

Pazarspor, 20 puanla 9. sırada yer alırken, Anadolu Üniversitesi 25 puanla 6. sırada bulunuyor. Pazarspor'un mağlubiyet halinde 4 maçlık bir mağlubiyet serisi yaşayacak ve play-off şansı büyük ölçüde azalacak. Bu nedenle bu karşılaşma, Pazarspor için hem play-off umudu hem de kümede kalma mücadelesi açısından büyük önem taşıyor.

Pazarspor’un karşılaşmadaki kadrosu şöyle:

PAZARSPOR: İbrahim Bağcı, Aykut Civelek, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Enes Salih Çavdar, Emircan Bayrakdar, Batuhan Tunçay, Emre Turan, Göktuğ Yılmaz, Efe Taylan Altunkara, Mustafa Apardı, Muhammet Emre Kalkan.

YEDEKLER: Halil Kaşlı, Fatih Cin, Kemal Emirhan Aydın, Ali Alperen Çelik, Hacı Şükrü Çiçek, Esat Kabahel, Ahmet Can Arık, Alperen aşkın Erol, Furkan Mızrak, Remzi Kolcuoğlu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.