Pazarspor, Rize'de Esenler Erokspor'u Konuk Edecek

Pazarspor, Rize'de Esenler Erokspor'u Konuk Edecek
TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Pazarspor, 14. Haftada yarın (Pazar günü) Rize’de Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz “Kaçkar’ın Şahinleri” Pazarspor, yarın (Pazar günü) saat: 13.00’te Çaykur Didi Stadında (Rize Yenişehir Stadı) Esenler Erokspor ile karşılaşacak.

Geçen haftayı puansız kapatan Kaçkar’ın Şahinleri, hafta içi Teknik direktör Adem Neboğlu ile yolları ayırmış, Erokspor maçına Altyapı Teknik Direktörü Bahadır Basa eşliğinde karşılaşmaya hazırlanıyordu.

Rize’de oynanacak karşılaşmayı Van bölgesinden Sefa Yılmaz yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Mithat Levent, Mehmet Şengül ve Yusuf Aydın yapacak.

Evsahibi ekipte sakatlıkları bulunan Uğur, Ozan, Sinan karşılaşmada forma giyemeyecek.

Karşılaşma öncesi Pazarspor Kulubü tarafından yapılan açıklamada, Rizeli sporseverlere çağrıda bulunarak Rize’de oynanacak karşılaşma için taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Üst sıralara tırmanışa geçmek için mutlak kazanmak zorunda olduğumuz karşılaşmada tüm spor sever halkımızı Rize’ye bekliyoruz. Takımımıza destek olmak için yedisinden yetmişine tüm vefakar taraftarlarımızı, tüm sporsever halkımızı Çaykur Didi Stadına bekliyoruz.” İfadelerine yer verildi.