Pazarspor Siirt'e Hazırlanıyor

Pazarspor Siirt'e Hazırlanıyor
Siirtspor maçının hazırlıklarını sürdüren Pazarspor’da Teknik direktör Ali Kemal Bakoğlu takımına çok güvendiğini ve hedeflerine ulaşacaklarını dile getirdi.

Pazarspor teknik direktörü Ali Kemal Bakoğlu Siirt maçı öncesi açıklama yaptı.

Bakoğlu, başarılı bir şekilde kapattıkları ilk yarıyı geride bıraktıklarını ve ikinci yarıda aynı çizgiyi daha da yukarı çekerek devam edeceklerini belirterek şöyle dedi; “Hedefimizi sezon başında belirtmiştik yine devam ediyoruz. İlk bölümünü hallettik şimdi sıra ikinci bölümünde. Devre arasında gücümüze göre birkaç transfer yaptık. Herkes kadar iddialıyız çünkü bizim takımımızdaki ahenk uyum hiçbir takımda yok. Bunu da Kademe grubu mücadelesinde herkes gördü.

Yükselme grubunda da aynı mücadelemize devam edeceğiz. İlk maçımız Siirtspor ile. Ekonomik olarak güçlü bir takım ama karakter olarak bizim kadar güçlü olabileceklerine inanmıyorum. Onların ortamı biraz daha farklı. İstanbul’da kalıyorlar maçlara oradan gidiyorlar. Bizim atmosferimiz ise farklı ve o Atmosferi iç sahamızda yaşayacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

pazarspor.jpg

Bakoğlu, futbolcularına sonuna kadar güvendiğini ve seyircininde aynı şekilde güvenmesi, destek vermesi gerektiğini belirterek şöyle devam etti; “Ben takımına çok güvenen bir hocayım bunu her zaman söyledim şimdide söylüyorum. Siirt maçında taraftarın daha fazla baskı yapmasını bekliyorum çünkü, ihtiyacımız olacak. Biz sahada baskı kurmaya çalışacağız, zaman, zaman baskıda yiyebiliriz ama seyircimizde türbinden baskı kurarsa daha iyi olur.

Önümüzde çok zor maçlar bizi bekliyor. Seyircimizle bütünleşirsek daha da güzel olacağına inanıyorum. Çünkü onlara taktiği veren benim tüm tepkilerini ve eleştirilerini bana yapsınlar. Oyunculara yapılacak bireysel tepkiler takımı olumsuz etkiler. Yükselme grubunda da başarılı olacağımıza inanıyorum.” dedi.