Pazarspor, Teknik Direktör Kadir Kar ile Sözleşme İmzaladı

Pazarspor, Teknik Direktör Kadir Kar ile Sözleşme İmzaladı
TFF 3. Lig ekiplerinden Pazarspor, teknik direktör Kadir Kar ile sözleşme imzaladı.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Pazarspor’da yeni yönetim kurulunun görev dağılımını yapmasının ardından ilk olarak teknik ekip ile anlaşmaya varıldı. Rize ekibinde teknik direktörlüğe 2004-2005 Şampiyon kadrosunda da yer alan Kadir Kar getirildi.

Kulüp İdari binasında As Başkan Murat Karahan ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hasan Telatar ile bir araya gelen ve 2 gündür görüşmelerini sürdüren teknik direktör Kadir Kar, 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kar’ın yardımcı antrenörlüğünü Mavi Beyazlılarda uzun yılar futbol oynayan ve şampiyonluk yaşayan Mikail Üzümcü’nün yapacağı ifade edildi.

Kar’ın daha önce Pazarspor’un yanı sıra Erzincanspor, Tokatspor, Erokspor, Ankara Demirspor ve Yeni Orduspor takımlarında da görev aldığı belirtildi.

pazarspor,-teknik-direktor-kadir-kar-ile-sozlesme-imzaladi-(1).jpgpazarspor,-teknik-direktor-kadir-kar-ile-sozlesme-imzaladi-(2).jpgpazarspor,-teknik-direktor-kadir-kar-ile-sozlesme-imzaladi-(3).jpgpazarspor,-teknik-direktor-kadir-kar-ile-sozlesme-imzaladi-(4).jpg