Pazarspor Uzatmalarda Kupaya Veda Etti

Pazarspor Uzatmalarda Kupaya Veda Etti
Rize temsilcisi Pazarspor, Başkent Ankara’da oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçında Ankaraspoe’a uzatmalarda 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu mücadelesinde Ankaraspor ile Pazarspor, Osmanlı Stadı'nda karşılaştı. Uzatmalara giden karşılaşmayı 2-1 kazanan Ankara ekibi bir üst tura yükselen taraf oldu.

90 dakikası 1-1 berabere sonuçlanan mücadelede Ankaraspor 7. Dakikada Engin ve 102. Dakikada Sedat’ın kaydettiği gollerle turu geçen taraf olurken, Pazarspor’un 71. Dakikada Oğuzhan ile bulduğu gol tur için eterli gelmedi.

rize-temsilcisi-pazarspor-baskent-ankarada-oynadigi-ziraat-turkiye-kupasi-3-eleme-turu-macinda-ankaraspoea-uzatmalarda-2-1-maglup-olarak-kupaya-veda-etti-1.jpgrize-temsilcisi-pazarspor-baskent-ankarada-oynadigi-ziraat-turkiye-kupasi-3-eleme-turu-macinda-ankaraspoea-uzatmalarda-2-1-maglup-olarak-kupaya-veda-etti-2.jpgrize-temsilcisi-pazarspor-baskent-ankarada-oynadigi-ziraat-turkiye-kupasi-3-eleme-turu-macinda-ankaraspoea-uzatmalarda-2-1-maglup-olarak-kupaya-veda-etti-3.jpgrize-temsilcisi-pazarspor-baskent-ankarada-oynadigi-ziraat-turkiye-kupasi-3-eleme-turu-macinda-ankaraspoea-uzatmalarda-2-1-maglup-olarak-kupaya-veda-etti-4.jpgzavendikli-mustafa-hoca-icin-rizede-anma-toreni-duzenlenecek-11.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.