Pazarspor'a bayram zehir oldu

Pazarspor'a bayram zehir oldu
Trabzon Yavuz Selim sahasında Yalıspor ile karşı karşıya gelen Pazarspor kalecisinin penaltı kurtardığı maçta 4 hafta sonra ilk yenilgisini almış oldu.

Pazarspor müsabaka boyunca etkili bir oyun ortaya koyamazken özellikle ikinci yarıda daha etkili olan taraf Yalıspor’du.

İlk yarıda 15. dakikada hakemin penaltı kararında, yine Pazarspor kalecisi Selçuk başarılı bir kurtarışla gol olmasına izin vermedi. İlk yarıda başka pozisyon olmayınca takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdiler.

İkinci yarının hemen başında 47. dakikada Eren'le öne geçen Yalıspor kalan dakikalarda elde edilen pozsiyonlardan gol vuruşu çıkmayınca kazanan ekip oldu. Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın; Futbolda kazanmak kadar kaybetmek de olduğunu belirterek Yalıspor deplasmanında kazanmak istediklerini ancak etkili olamadıklarını ve önlerindeki maça bakacaklarını dile getirdi.

YALISPOR :1  PAZARSPOR :0

Hakemler: Hüseyin Yıldırım**, Barış Onal**, Ömer Faruk bakır**

Yalıspor: İlke**, Nurettin***, Ahmet**, Adem**, Erdinç***, Abdul Yiğit***, Rıza**,
Zekeriya***, Hakan**, Eren***, Erman**

Pazarspor: Selçuk**, Ahmet**( Dk 68 Yasin**), M. Gül**, Şafak**, Yasin Çelik**, Can**, Ali Basa**( Dk 48 Murat**), Ramazan**, Fatih**, Nezir**, Fırat**(Dk 79 Mehmet Aslan**)

Gol : Dk 47 Eren Yalıspor