Pazarspor'da 2 Transfer, 1 Ayrılık

Pazarspor'da 2 Transfer, 1 Ayrılık
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’dan Tayyip ve Tuğay’ı kiralarken Nezir Özer ile yollarını ayırdı.

Transferin bitimine kısa süre kala çalışmalarını hızlandıran Pazarspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’dan Tayyip Kanarya ve Tuğay Adamcıl’ı sezon sonuna kadar kiraladı. Pazarspor, ayrıca, Nezir Özer ile de yollarını ayırırken, alt yapıdan Cem Aktaş’ı profesyonel yaptı.

22 yaşındaki Tuğay Adamcıl orta sahada görev alırken, 20 yaşındaki Tayyib Kanarya ise forvet olarak görev yapıyor.

Pazarspor 2. Başkanı Genel Sekreter Doğan İnce, transferlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Transferin son gününde kadromuzda eksik mevkilere takviyeler yapıyoruz. Şafak Bayraktar, Hasan Erdi Aslan, Gazanfer Aydın ve Ali Görkem Aydın’ın ardından bu günde Tayyip ve Tuğay’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza dahil ettik. Ayrıca alt yapıdan Cem Aktaş’ı bugün profesyonel yaparak A takım kadromuza dahil ettik. Yine Nezir Özer ile de karşılıklı sözleşmeleri fesih ederek yollarımızı ayırdık. İnşallah Pazar günü oynayacağımız Hatay maçını kazanarak kayıplarımızı telafi edip kendimizi taraftarımıza affettireceğiz” dedi.