Pazarspor'da Futbolcuların Arasına Köpek Girdi ! -VİDEO İZLE

Pazarspor'da Futbolcuların Arasına Köpek Girdi ! -VİDEO İZLE
Yeni sezon hazırlıklarını çift idmanla sürdüren Pazarspor’da futbolcuların arasına köpek girdi !

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Pazarspor, ilçedeki suni çim sahasında sezona çift antrenmanla hazırlanırken antrenman sahasına giren bir köpek futbolcularla beraber topun peşinden koştu. İlginç görüntülerin oluştuğu antrenman sahasında futbolcularla beraber top peşinde koşan köpek kısa süreli ilgi odağı oldu.

pazarspor-antrenman-10.jpg

Sezon öncesi ilk çalışmalarını Pazar’da sürdüren Mavi Beyazlılar, sabah ve akşam devam eden idmanlarda sporcular kendilerini göstermek için oldukça hırslı bir şekilde çalışıyor.

hasan-balta.jpgPazarspor Yönetimi ve taraftar tarafından da ilgi ile takip edilen antrenman sonrasında Pazarspor sportif direktörü Hasan Balta yaptığı açıklamada,kamp hazırlıklarının aralıksız devam ettiğini kaydetti.

İlk iki günün ardından çift idmanlara başladıklarını ifade eden Balta, transferde 19 anlaşma yaptıklarını ve 19 profesyonel takım oyuncusu ile çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “7 Ağustosa kadar Pazar’dayız. Ardından Nevşehir’e gideceğiz. İki üç tane daha transfere ihtiyacımız var. Bu ihtiyacımız olan mevkilerde kesinlikle aceleci davranmıyoruz. İnce eleyip sık dokuyacağız. Oyuncu yeteneği açısından kaliteli ve bütçemize uygun isimlerle temas halindeyiz. Bu son transferlerimiz önemli nokta transferler olacaktır.” dedi.

pazarspor-antrenman-1.20130727001929.jpg

pazarspor-antrenman-2.jpg

pazarspor-antrenman-3.jpg

pazarspor-antrenman-4.jpg

pazarspor-antrenman-5.jpg

pazarspor-antrenman-6.jpg

Haber: Gökhan Telatar