Pazarspor’da İmzalar Atıldı

Pazarspor’da İmzalar Atıldı
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Pazarspor, 4 yeni transferine imza attırdı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, kadrosuna dahil ettiği son transferlerine resmi imzalarını attırdı.

Transferin bitimine iki gün kala kadrosuna takviye yapan Mavi, Beyazlı ekip Süper lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor takımının formasını giyen Tayyib Kanarya ve Tuğay Adamcıl, Tepecikspor’dan Ali Görkem Aydın ve alt yapıdan profesyonel yaptığı Cem Aktaş’a resmi imzalarını attırdı. Kulüpte yapılan imza töreninde futbolcular Pazarspor’a geldikleri için mutlu olduklarını, takımın başarısına katkıda bulunmak için çok çalışacaklarını ve ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

pazarsporda-imzalar-atildi-2.jpg

Pazarspor’un yeni transferlerinden aslen Rizeli olan stoper oyuncusu 28 yaşındaki Ali Görkem, 3. Ligde 76, ikinci ligde ise 56 müsabakada forma giyerken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’dan kiralanan 20 yaşındaki Tayyib Kanarya 1995 doğumlu forvette görev yapıyor. Kayseri Erciyes’ten kiralanan bir diğer oyuncu 22 yaşındaki Tuğay Adamcıl orta sahada görev yaparken daha önce Kahramanmaraş ve Kayseri formaları altında ter döktü.

pazarsporda-imzalar-atildi-4.jpg

Pazarspor alt yapısından yetiştikten sonra Beşiktaş alt yapısına giden ve Kartalspor’da top koşturduktan sonra yeniden yuvaya dönen 19 yaşındaki Cem Aktaş da Pazarspor ile profesyonelliğe adım attı.

pazarsporda-imzalar-atildi-6.jpg

pazarsporda-imzalar-atildi-5.jpg

pazarsporda-imzalar-atildi-3.jpg

pazarsporda-imzalar-atildi-1.jpg