Pazarspor’da Son Günde 4 İmza

Pazarspor’da Son Günde 4 İmza
Pazarspor’da Aykut, Şükrü ve Serkan sözleşmelerini birer yıl daha uzattı. Karadeniz ekibi ayrıca Belçika doğumlu forvet oyuncusu İzzet Akgül’ü Gümüşhanespor’dan transfer etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Pazarspor, alt yapı oyuncuları Aykut Civelek ve Hacı Şükrü Çiçek ile birlikte geçen yıl takıma katılan Serkan Çelik’in sözleşmelerini 1 yıl daha uzattı. Rize ekibi ayrıca Gümüşhanespor’dan forvet oyuncusu İzzet Akgül’ü kadrosuna kattı.

Sözleşmelerini 1 yıl daha uzatan genç oyuncular imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Birer yıl daha sözleşmelerimizi uzatarak Pazarspor ile devam dedik. İnşallah bu yıl farklı bir yıl olacak, taraftarımızın da desteği ile güzel ve başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” ifadesinde bulunurken, Belçika’da doğduktan sonra buradaki altyapı eğitiminin ardından Galatasaray altyapısına dahil edilen ve ardından Belçika ile Türkiye’de Süper Lig takımları da dahil olmak üzere birçok takımın formasını giyen forvet oyuncusu İzzet Akgül ise Gümüşhane’nin plaka kodu olan 29 numaralı formayı tercih ederken, 29 numaralı formayı neden tercih ettiğini ilerleyen günlerde açıklayacağını kaydederek,”Bu sezon terimizi Mavi Beyazlı forma için akıtacağız. İyi bir takımız ve sezonun bizim için başarılı geçeceğine inanıyorum. Bu yıl 29 numaralı forma ile sahaya çıkacağım. Benim için önemi olan bir numara ve kısmet olursa bu numaranın önemini daha sonra açıklayacağım” dedi.

pazarsporda-sozlesmeler-uzatildi.jpg

Genel Kaptan Doğan İnce ise imzalar atıldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Aykut ve Hacı Şükrü kendi oyuncumuz, bizim çocuğumuz. Geçen yıl aramıza katılan Serkan da hem Pazar’a hem de takıma uyum sağlayan başarılı bir oyuncumuz. İnşallah üçü de ve diğer tüm sporcularımız bu yıl üst düzey performans sergileyerek daha iyi yerlere gelirler” diye konuştu.

izzet-akgul-dogan-ince.jpgizzet-akgul.jpg