Pazarspor'da Yeni Teknik Direktör Kural

Pazarspor'da Yeni Teknik Direktör Kural
Pazarspor gece operasyonu ile yeni teknik ekibini belirledi. Oktay Çevik'ten boşalan teknik direktörlüğe Turgut Kural getirildi.

1-1 sona eren Fethiye karşılaşmasının ardından teknik direktör arayışlarını noktalayan Pazarspor, Turgut Kural ile anlaşmaya vardı. Sportif Menejerliğe ise yeniden Hasan Balta getirildi. 
Bu gece Başkan Hüseyin Yangın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile yapılan görüşmenin ardından Turgut Kural ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varılırken, Yardımcı hocalığa Metin Bak, kaleci antrenörlüğüne ise yeniden Kenan Sivrikaya getirildi. Turgut Kural daha önce Trabzonspor, Arsinspor ve Akhisar Belediye takımlarında görev almıştı.

image-125.jpeg

Pazarspor ile sezon donuna dek sürecek anlaşmaya imza atan Turgut Kural, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Pazarspor'da çalışmak onur verici. Pazarspor’u iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapacağım. Başkanımıza da bana bu onuru verdiği için onun nezdinde yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Çok çalışarak iyi işler olacak, iyi işler çıkaracağız diye düşünüyorum.” dedi

Yeniden sportif menejerliğe getirilen Hasan Balta ise yaptığı açıklamada, "İki sene oldu Pazarspor dan ayrılalı. İki sene olsa da camianın içindeydik ve bize her ihtiyaç duyulduğunda görevdeydik. Şimdi de aktif olarak, bu defa idari menajer olarak takımla beraber olacağız. Mükemmel bir teknik ekiple başlayacağız. Önceki teknik ekip de mutlaka iyi işler yaptılar, yapmaya çalıştılar, yapabildiklerinin en iyisini yaptılar. Ayrılan ekibe de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların bıraktığı yerden bayrağı teslim alıp, çıtayı biraz daha yükseltip Pazarspor’u layık olduğu iyi yerlere taşımaya çalışacağız” diye konuştu.

Futbol Şube sorumlusu Doğan İnce ise; "İlk önce geçen yıl takımı kümede tutup, bu yılda bu güne kadar ellerinden gelen tüm gayreti gösteren Oktay Çevik Hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugün geldiğimiz noktada bir kan değişikliği yapmak durumunda kaldık ve Turgut Kural hocamızı ekibi ile beraber göreve getirdik. Pazarspor büyük bir camia daha önce olduğu gibi şimdide bu sıkıntılı dönemden çıkacağız ve layık olduğumuz yerlere geleceğiz” dedi.     

image-126.jpeg

image-127.jpeg