Pazarspor'dan 2 Transfer

Pazarspor'dan 2 Transfer
Spor Toto 2.Lig temsilcimiz Pazarspor, dış transferde iki oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı.

Pazarspor’un dış transferde forvet Samet Bayrak ve defans oyuncusu Ulaş Ali Çelik ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

Pazarspor'un basın sözcüsü Hasan Balta, yaptığı açıklamada, 2. Ligde hedefe oynayacak bir takım oluşturmanın peşinde olduklarını ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini ifade ederek iç transferde atılan imzaların ardından dış transferde de hızla çalıştıklarını kaydetti.

Balta, hızla devam eden dış transfer çalışmalarında Beylerbeyispor’un sağ bek oyuncusu 24 yaşındaki tecrübeli kaptanı Ulaş Ali Çelik ile Çorumspor’un gelecek vaat eden 18 yaşındaki golcüsü Samet Bayrak ile 2 yıllığına prensip anlaşmasına vardıklarını imzaların isebir iki gün içinde atılacağını belirterek şunları kaydetti:  Beylerbeyispor’un tecrübeli kaptanı sağ bek oyuncusu Ulaş Ali Çelik 3. Ligde 137 müsabaka da oynayıp 6 gol kaydetme başarısı gösterirken, 2. Ligde de 10 maçta oynayan bir oyuncu.

Çorumspor’un gelecek vaat eden genç forveti Samet ise henüz 18 yaşında olmasına rağmen 3. Ligde 26 maçta oynayıp 5 gol kaydetti. İkinci ligde ise bir maçta forma giymiş bir oyuncu. Bir iki gün içinde Pazar'a gelip kulüp binasında sözleşme imzalayacağımız her iki oyuncunun da Pazarspor’a uzun yıllar başarıyla hizmet edeceklerine inanıyorum.

ulas-ali-colak-samet-bayrak.jpg