Pazarspor'dan Kadroya Takviye

Pazarspor'dan Kadroya Takviye
Spor Toto 2. Lig'te mücadele eden Pazarspor, sezon basında Cizrespor'a transfer olan eski oyuncusu Devrimcan Beyaz, Tarsus İdmanyurdu'ndan Hakan Sayar ile 1,5 yıllık, Nazilli Belediyespor'dan Caner Yılmaz ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kulüp idari direktörü Hasan Balta, 3 oyuncuya resmi imza attırdıklarını belirterek, "Devrimcan, Hakan ve Caner ile kadromuzu güçlendirdik" dedi.

Hakan Sayar'ın Tarsus İdmanyurdu'ndan 1,5 yıllık sözleşmeyle takımlarına geldiğini dile getiren Balta, "Orta sahada savunmacı ön libero olarak oynuyor. Önemli bir transfer ve takımımızın bu bölgedeki eksiğini giderecektir. Devrimcan sol bek ve stoper oynama özellikli bir oyuncu ve yuvaya geri döndü. Devrimcan da çok önemli bir transfer ve çok önemli katkılarda bulunacaktır. Caner’in transferiyle de orta saha oyuncusu eksiklerini tamamladıklarını ifade eden Balta, "Caner, Antalya kampındaki takımımızla çalışmalarına başladı. Bundan sonraki yoğunluğumuz stoper ve forvet mevkilerine olacak. Transferlerin kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Kaliteli takviyelerimiz devam edecek. Bu arada Aksaray ve Payasspor ile iki hazırlık maçı oynayacağız." dedi.

pazarsporda-transfer-calismalari-1.jpgpazarsporda-transfer-calismalari-2.jpgpazarsporda-transfer-calismalari-3.jpg