Pazarspor'un grubu ve rakipleri belli oldu

Pazarspor'un grubu ve rakipleri belli oldu
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup kura çekimi Ankara'da yapıldı. TFF 2. Lig’den TFF 3. Lig’e düşen Rize ekibi Pazarspor 3. Lig’de 2. Grup’ta yer alacak.

2023-2024 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi, Ankara JW Marriot Oteli'nde düzenlenen TFF Genel Kurul Toplantısı sonrasında yapıldı. Rize temsilcisi Pazarspor, 2023-2024 sezonunda TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek.

TFF Yönetim Kurulu üyesi Volkan Can'ın katıldığı kura çekimi, Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimine kulüp başkan ve temsilcileri katıldı.

TFF 2.Lig'de sezon 26-27 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

TFF 3. Lig'de ise sezon, 9-10 Eylül 2023 tarihlerinde oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 27 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

İşte Pazarspor'un rakipleri:

1954 Kelkit Belediyespor

Amasyaspor FK

Anadolu Üniversitesispor

Batman Petrolspor

Bulvarspor

Efeler 09 Spor

Elazığspor

Ergene Velimeşespor

Eynesil Belediyespor

Hacettepe 1945

Karşıyaka

Sapanca Gençlikspor

Silifke Belediyespor

Turgutluspor

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.