Peçe: Altınordu Maçı Taraftarlara En Çok İhtiyaç Duyacağımız Maç Olacak

Peçe: Altınordu Maçı Taraftarlara En Çok İhtiyaç Duyacağımız Maç Olacak
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Altınordu ile oynanacak şampiyonluk maçının taraftara en çok ihtiyaç duyacakları karşılaşma olacağını söyledi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 38. Ve son haftasında Pazar günü sahasında Altınordu ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor’un Süper Lig’e yükselme, Altınordu’nun ise kümede kalma mücadelesine sahne olacak karşılaşmada Yeşil Mavililer berabere kalmaları halinde en yakın rakibi Pendikspor'un maç sonucunu beklemeden Samsunspor'un ardından Süper Lig'e yükselecek. Altınordu ise galibiyet dışındaki her sonuçta küme düşecek. Konuk ekibin kazanması halinde de ligde kalmak için Gençlerbirliği veya Erzurumspor FK'nin kaybetmesini bekleyecek.

Tarafları heyecanı yüksek ve zor bir karşılaşma beklerken ev sahibi ekip taraftarına destek çağrısında bulunuyor. Süper Lig öncesi son virajda taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyacakları Altınordu maçında 90 dakika boyunca taraftarlardan destek beklediklerini kaydeden Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, “Salı günü Göztepe/Rize maçını Göztepe stadında izledik. Göztepe taraftarının takımına olan desteği gerçekten görülmeye değerdi. Çok modern ve kapasitesi oldukça büyük olan stad neredeyse tıklım tıklım doldu. Saatler öncesinde stad etrafındaki semtin tüm kafe ve restoranları seyirciler tarafından doldurulmuş, maçı beklemekteydiler. Maç başlayınca inanılmaz bir coşku. 90 dakika tüm stad ayakta. Gerçekten kıskandım. Takdir ettim.

Sevgili Rizeli sporseverler pazar günü Rizesporumuz’un şampiyonluk maçına aynı destek ve aynı coşkuyu göstermeliyiz. Rizespor şehrimizin takımı. Azımsanmayacak bir başarısı da var. Sizlerin desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz son viraj. Pazar günü lütfen takımımıza desteğimizi esirgemeyelim.” Diye konuştu.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum