Pegasus, Rize Artvin Havalimanı Uçuşları İçin Bilet Satışlarını Başlattı

Pegasus, Rize Artvin Havalimanı Uçuşları İçin Bilet Satışlarını Başlattı
Pegasus Hava Yolları, 3 Temmuz’dan itibaren uçuşlarını karşılıklı başlatacağı İstanbul - Rize hattı için bilet satışlarını başlattı.

Pegasus’un internet sitesinden derlenen bilgilere göre, uçuş saatlerinde değişiklik yapıldı ve ilk uçuş 3 Temmuz sabahı Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Rize Artvin Havalimanı’na sabah 06.15’te gerçekleştirilecek. İstanbul’dan Rize yönüne ilk uçuşa ait biletlerin 901,99 TL’den satışa çıktığı görüldü. İkinci uçuşun bilet satış fiyatı 767,99 TL olarak satışa sunulurken, uçuş günlerine göre fiyatlarda değişikliğe gidildi

Rize Artvin Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen’e ilk uçuş aynı gün saat 08.25’te gerçekleştirilecek. Bu uçuşa ait biletler ise 756,57 TL’den satışa sunuldu.

3 Temmuz tarihinden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan günde tek sefer olmak üzere haftada 5 gün uçuş gerçekleştirecek. Temmuz ayında Cuma ve Cumartesi günleri uçuş gerçekleştirilmeyecek. Ağustos ayından itibaren ise haftanın 7 günü çift taraflı olarak seferlerine devam edecek.

Uçuş planlamasına göre uçuş saatlerinde de zaman zaman saatlerde değişiklikler yapıldığı ve bazı günlerde uçuşların akşam saatlerinde yapılacağı bilgisine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum