Pehlivantaşıspor'da Yeni Yönetim Görev Dağılımını Yaptı

Pehlivantaşıspor'da Yeni Yönetim Görev Dağılımını Yaptı
1974 Pehlivantaşı Spor Kulubü, genel kurulun ardından yeni yönetimi ile ilk toplantısını yaparak görev dağımını gerçekleştirdi.

Rize Amatör Spor Kulüplerinden 1974 Pehlivantaşı Spor Kulubü, genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Harun Feyiz başkanlığında ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Başkanvekilliğine Ali Yıldız, Recep Poyraz ve Murat Soykan, Genel Sekreterliğe ise Kenan Demirci seçildi. Ayrıca Recep Poyraz basından sorumlu başkan yardımcılığına, Gürcan Benli ise basın sözcülüğüne getirilirken, Genel Kaptanlığa Ahmet Feyiz ve Medet Turanlı, Dernek Saymanlığına Ali Turanlı, Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilciliğine Hızır Feyiz, Şeref Benli ve Şaban Soykan oy birliğiyle seçildi.

Uzun bir aradan sonra geçen sezon sahalara çıkan ve 2. Amatör Spor Liginde yeniden top koşturmaya başlayan 1974 Pehlivantaşı Spor Kulubünde Başkan Harun Feyiz toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Geçen seneyi lige ısınma ve tanıma olarak gördük. Uzun süredir ligde olmadığımızdan istediğimiz başarıyı alamadık. Ama geçen seneyi kötü geçirmedik. Eksiklerimizi gördük. Neleri daha iyi yapacağımızı analiz ettik ve bu seneye hazırlandık. Daha güçlü bir takımla lige hazırız.” dedi.

1974--pehlivantasi-spor-kulubu-baskani-harun-feyiz.jpg