Peker, İkinci Kez Gene Rezil Olacaksınız!

Peker, İkinci Kez Gene Rezil Olacaksınız!
Ünlü İş adamı Sedat Peker, Ankara’da BARIŞ eylemine karşı yapılan dünyadaki en hain saldırılardan biri olan bu bombalı saldırıyı, bildiğim tüm kötü kelimelerle lanetlediğini belirtti.

İşte Sedat Peker’in Açıklaması:

Kıymetli Dostlarım,

10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da BARIŞ eylemine karşı yapılan dünyadaki en hain saldırılardan biri olan bu bombalı saldırıyı, bildiğim tüm kötü kelimelerle lanetliyorum.

9 Ekim Cuma günü RİZE’de “TERÖRE LANET ET, ŞEHİDİNE SAHİP ÇIK” mitinginde yaptığım bir konuşmanın, akıl almayacak alakasızlıktaki bir bölümünü alıp sanki yaşanan bu olayı kastediyormuşum gibi sosyal medyada kullanan zavallılara ise gerçekten acıyorum.

Ben konuşmamda ülkemizin askeri,polisi,istihbaratı ayaktadır,bu yüzden terör olayları karşısında ülkemizde kaos çıkmaması anlamında hiçbir şey yapmamalıyız, diyorum. ŞEHİT haberi duyduğumuz zaman gerekirse ellerimizi kanatırcasına ısırmalı ancak genede bir şey yapmamalıyız, diyorum.

Daha sonrasında ise ülkemize karşı düşmanlık beslediğine inandığım ülkelerin isimlerini sayıp bu ülkelerin terör örgütlerini koruduğunu ve eğittiklerini söylüyorum. Terör örgütlerinden daha önemli düşmanımız ise bu ülkelerdir, diye belirtiyorum. Daha sonrasında YÜCE ALLAH göstermesin eğer ki bir gün güvenlik güçlerimiz yorgun düşerse ve yetersiz kalırsa vatandaşımızın kendini koruma hakkı doğduğu zaman, adeta dünyanın şah damarları kesilmiş gibi onların oluk oluk kanlarını akıtacağız diyorum.

Onlar 17 yaşındaki tornacı çırağı Recai’yi, 70 yaşındaki terzi emeklisi Mehmet Dayı'yı,45 yaşındaki bakkal Ahmet’i o zaman tanıyacaklar. Onlar bu milleti tanımıyorlar, diyorum.

Konuşmamın devamında Güneydoğu plakalı araçlara lütfen bir şey yapmayın. Mevsimlik işçi olarak gelen kardeşimlerimize bir şey yapmayın, onlar bizim kardeşimizdir. Yabancı ülke istihbarat teşkilatlarının, pkk’nın silahla yapamadığını siz ellerinizle yapmış olursunuz yoksa diyorum. Konuşmamın devamında bizim dinimizde ve milletimizin kültüründe ölüye zulüm olmaz, öldükten sonra düşmanımızın bedeni ve ruhu YÜCE ALLAH’a aittir. Bizim intikamımız savaş alanındaki düşmanlarımıza karşı olur, diye de son günler de yaşanan olaylara gönderme yapıyorum. Ancak yukarıda yazdığım ve yazmadığım birçok şey bir kenara bırakılıp sadece bir cümle öne çıkarılıyor. “Oluk oluk kanlarını akıtacağız.” cümlesi…

hdp’nin genel başkanı: çete liderine sağladığınız güvenliği, Ankara’da barış eylemi yapan sivil tolum örgütlerine sağlamadınız demiş. Öncelikle gerçekten barış için mücadele eden herkesin YÜCE ALLAH’ın en şerefli kulu olduğunu söylemek isterim( Ben bu saldırıda vefat eden vatandaşlarımızın gerçekten barışsever olduklarına inandığımıda belirtmek isterim.).

Ancak benim aklım bir şeyi gerçekten almıyor. Söylendiği gibi bu saldırıları kendine bağlı gizli güçlerle AK Parti organize ettiriyorsa ALLAH aşkına AK Partin’in hiç aklı yok mudur? Her seçim öncesi kendine bağlı oldu iddia edilen gizli güçlerle bu saldırıları yaptırıyor (Ancak bu saldırılardan sonra her seferinde AK Parti’nin oyu 3-4 puan düşerken hdp’nin oyu 3-4 puan yükseliyor.)

Sosyal medyada fake hesaplarla bana hakaret içeren sözler yazan terör örgütü sempatizanlarınında bu soruyu kendilerine sorduklarını biliyorum. Ancak cevap olarak çok daha kötü şeyler bulacaklarını bildikleri için bu soruları bilinçaltlarına tekrardan geri yollayıp kendi vicdanlarını rahat ettirmek için benim aleyhimde şeyler yazıyorlar (Oysaki onlarda biliyorki dünyanın en aptal adamı bile ertesi günü 100 tane vatandaşın öleceği bir patlamadan bilgisi olsa bir gün öncesinde böyle bir konuşmayı asla yapmaz.).

abdullah öcalan’ın dahi kabul ettiği yabancı istihbarat birimlerinden beslenen derin pkk’nın varlığı gerçek barışsever hdp’lilerce tartışmaya açılmadan yaşanan bu bombalanmaların önüne geçilebilmesi mümkün değildir. Saldırıyı yapanların deaş (ışid) üyesi çıkması benim için hiçbir şey değiştirmeyecektir. Çünkü ışid’in içindeki bazı hücreleri yönlendiren istihbarat birimleri aynı anda derin pkk’yı da yönlendirerek işbirliği yapıyorlar.

Ayrıca hdp lideri selahattin demirtaş bana çete lideri demiş. Estağfurullah ben haddimi bilirim. Bir hafta cezaevinde yatan insanlar bile bilir ki bu dünyanın en büyük çetesi suç örgütü, terör örgütü pkk’dır!.. Kendiside pkk’nın takım elbiseli, kravatlı sivil uzantısıdır (Barış için gerçekten mücadele eden herkese ise benim boynum kıldan incedir.).

Kıymetli Dostlarım, yukarıda yazmış olduğum konuşmalarımın video görüntülerinin hepsini yalın haliylede sizlerle paylaşacağım (Ahmet Hakan Bey’in evine ziyarete gittiğimi bilmediklerinden o olaya ismimi karıştırmaya çalışırken rezil oldukları gibi..). Konuşmamın tam video görüntülerini yayınladığımda bu olayda da ikinci kez gene rezil olacaklar.