Peker: Türk - İslam Davasının Devlet Ruhu Artık Dirilmiştir‏

Peker: Türk - İslam Davasının Devlet Ruhu Artık Dirilmiştir‏
Ünlü İş Adamı Sedat Peker, hükümet ve devlet yetkililerinin Türk - İslam Devletleriyle diplomasi mekiği dokuyarak Birleşik Türk Devletleri ruhunu tekrardan ayağa kaldırmayı başardığını ve Türk - İslam Davasının Devlet Ruhunu dirilttiğini söyledi.

Konu hakkında bugün sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Peker, şunları kaydetti:

Kıymetli dostlarım; 

Bayırbucak'daki TÜRKMEN kardeşlerimize yapmış olduğum teknolojik ekipman desteğinden dolayı şahsımla ilgili söylemiş olduğunuz tüm güzel sözlerinizden dolayı YÜCE ALLAH hepinizden razı olsun. 

Gelen mesajları okurken bazı arkadaşlarımızın olaylara tam vakıf olamadıkları için şahsımı överken, devleti kötüleyen yorumlar yazdıklarına ne yazık ki şahit oldum. (Şükürler olsun ki bu arkadaşlarımızın sayısı çok da fazla değildi.)

Kıymetli dostlarım cihazları Bayırbucak'a götürmekle görevlendirdiğim arkadaşlarım orada ki izlenimlerini bana an be an anlattılar. Hükümetimiz - Devletimiz, her sokağa, her caddeye, her vadiye kısacası oradaki her insana ulaşmış durumdadır. Benim yaptığımın çok daha güzelini, çok daha iyisini devletimiz ve hükümetimiz zaten yapmıştır ve yapmaktadır. 

Bazı dostlarımızın aklına; 'O zaman peki sen neden bu yardımları yapıyorsun?' diye bir soru gelmiş olabilir. Bu soruya vereceğim cevap ise şudur: Hem şahsımın hem de beni sevenlerin safını belli etmek, ayrıca da imkanları olan bir vatandaş olarak hükümetimizin ve devletimizin yükünün hiç değilse bir parçasını sırtlanabilmektir. 

Kıymetli dostlarım, cezaevindeyken SEDATPEKER.COM internet sitesine yazdığım mektupları okuma imkanı bulan arkadaşlarımız bilirler. O mektuplarda şuan dünyada yaşanan olaylara yer veriyordum. Mektuplarımda o dönemde gelişen rusya ve çin'in amerika ve avrupa için ileride gerçek bir sorun olacaklarını, bu iki devletin olduğu coğrafyada adeta bir mızrak gibi TÜRK DEVLETLERİNİN dizili olduğunu, aklımızı iyi kullanırsak güçlü bir TÜRK BİRLİĞİ'nin kaçınılmaz bir şekilde önümüzde durmakta olduğunu söylüyordum. 

Yine o mektuplarımda, biz çok beceriksiz davransak bile dünyadaki gelişmeler yine de bizden yana olacaktır demiştim. rusya ve çin'in elini zayıflatmak için amerika ve avrupa'nın BİRLEŞİK TÜRK DEVLETLERİ fikrine sıcak bakacağını 10 sene evvelki yazılarımda da dile getirmiştim. 

Kıymetli dostlarım, dikkat ederseniz amerika ve avrupa bizi sevdikleri için değil, rusya ve çin'i kendilerine birinci derecede tehdit gördükleri için bize yakın durmaktadır. Ülkemizi yöneten hükümet ve devlet yetkilileri de TÜRK - İSLAM DEVLETLERİ'yle adeta diplomasi mekiği dokuyarak birileri tarafından unutturulmaya çalışılan BİRLEŞİK TÜRK DEVLETLERİ ruhunu tekrardan ayağa kaldırmayı başarmışlardır.

Kıymetli dostlarım, o dönemlerde şahsımı barzani ile kol kola girenleri desteklemekle suçlayanlar umarım şimdi o dönemlerde söylediklerinin utancını yaşıyorlardır. pyd ve pkk'nın rusya, iran ve suriye ile bize saldırdığı bir dönemde barzani'nin kurulan tüm oyunları bozarak ilk önce 'TÜRKİYE'nin ihtiyacı olan petrolü ben veririm.' dedikten hemen sonrada TÜRK ASKERİ'ni Musul'a davet etmesi dış politikada kim ne derse desin devletimiz ve hükümetimizin ön görüsünün ferasetidir. 

Kıymetli dostlarım, kalitesiz insanların söyledikleri artık bu coğrafyada önemini yitirmiştir. ''TÜRK - İSLAM DAVASI'NIN DEVLET RUHU ARTIK DİRİLMİŞTİR.. BU RUH ORTA DOĞU'NUN, KAFKASLARIN VE DE ORTA ASYA SEMALARININ ÜZERİNDE KENDİNDEN EMİN BİR ŞEKİLDE ASİLCE GEZMEKTEDİR.''

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER