Peker; Türkiye'de İbadet ve Eğlence Yerleri 24 Saat Açık...

Peker; Türkiye'de İbadet ve Eğlence Yerleri 24 Saat Açık...
Sedat Peker yeni bir video yayınladı. Yayınladığı video da yine evet çağrısı yapan Peker; 4. Murat döneminden örnek vererek yaşam tarzının kısıtlanmayacağını dile getirdi. Bu iddiaları ortaya atanları zehirli yılana benzetti.

Koalisyonlara karşı da EVET çağrısı yapan Peker, Adnan Menderes, Özal ve Erdoğan dönemlerinden örnekler verdi.
İşte Peker’in O Videosu;


Kıymetli dostlarım,
Referandum sürecine  girildiğinden beri, ortaya çıkan iyi niyet elçisi kılığına bürünmüş korku tellalları; ‘Eğer bu referandumdan evet çıkarsa, Partili Cumhurbaşkanlığı gelirse, ülke padişahlık gibi olacak. Herkesin başını kapatması zorunlu hale gelecek. Eğence yerlerinin hepsi kapatılacak. İran gibi, Arabistan gibi olacağız.’’ diyerek vatandaşlarımızın bir kesiminin içine, bu korku tohumlarını ekmeye çalışıyorlar.
Kıymetli dostlarım müsadenizle Size tarihimizden bir örnek vermek isterim; Osmanlı İmparatorluğu’nda Kösem Sultan’ın etkin olduğu dönemde yaptığı entrikalar yüzünden ülke yönetimi mahvolmuş, devletin çarkları işlemez hale gelmiştir. 
Herşeyin rüşvetle döndüğü bir dönemde yetişen Kösem Sultan’ın torunu 4. Murat, dağılan asayişi tekrardan sağlayabilmek için tarihin gördüğü en adil, ancak en acımasız liderlerden biri olmuştur. 
Eğlence yeri çalıştıranları, oralara gidip içki içenleri, kumar oynayanları ve buna benzer şeyleri yapanların hepsini, yol güzergahındaki ağaçlara  ibret olsun diye  astırıyordu. Hem de astırdığı insan sayısı öyle az buz diyeceğimiz sayılarda da değildi. Yani çok fazlaydı.
Padişahlık yetkilerini sonuna kadar kullanan ve bunları mutlaka 
bitireceğim diyen 4. Murat’ın, bir gün tedbiri kıyafetle bindiği bir sandalda, sandalcıyla yaşadığı hikaye halen daha kulaktan kulağa anlatılır. Rivayete göre o günden sonra, bu fikirden kendisi dahi vaz geçmiştir. 
Sayın Cumhurbaşkanımızın eğlence yerlerini kapatmak, herkese baş örtüsü giydirmek gibi bir düşüncesi olmadığına, hislerimle ve tüm inancımla şahitlik edebilirim. Ancak bir anlığına diyelim ki böyle bir isteği oldu ve bunu yapmak istedi. En nihayetinde 4. Murat’ın yaptıkalarını yapamayacağına göre,  her ne yaparsa yapsın böyle bir şeyin gerçek olabilmesi mümkün değildir.
Binlerce senedir bu topraklarda ibadet  yerleri de, eğelence yerleri de 24 saat devamlı olarak açık kalmıştır. Ve kalmaya da devam edecektir.
Sizi öcü masallarıyla kandırmaya çalışan bu tatlı dilli, ancak yılan gibi zehirli, dost görünümlü kişiler, size bu korku hikayelerini anlattıkları zaman tebessüm ederek; ‘Ne olur bu milletin zekasıyla alay etmeyin!’ diyerek onlara tebessüm edin. 
Einstein; ‘Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı neticeler bekleyene, kısaca deli denir.’ demiş. Eğerki referandumdan evet çıkmazsa önümüzdeki yılarda YÜCE ALLAH korusun tekrardan koalisyonlara düşersek olacak şey şudur. 
Adnan Menderes’in ülke hazinesine kazandırdığı paraları sonradan gelenler nasıl yediyse, Özal’ın tek başına iktidar olduğu dönemde biriktirdiklerini nasıl koalisyonlar erittiyse, yine bundan farklı bir şey olmayacaktır. 
Şuan Ak Parti iktidarında birikinlerin de yeni gelen koalisyon hükümetlerince bitirileceği de muhakkaktır.  Koalisyon hükümetlerini oluşturacak olan partiler farklı dünya görüşlerine sahip oldukları için de; ülkemiz üzerinde planları olanlar, YÜCE ALLAH korusun vatanımızı parçalamak ve bölmek için son günlerde ortaya koydukları stratejilerini, daha rahat bir şekilde uygulama alanı bularak harekete geçireceklerdir.
Einstein’ın dediğini lütfen aklımızdan çıkarmayalım. Artık bu sistemin bize ve milletimize katacağı bir şey kalmamıştır. Ya akıllı hamleler yapıp bu kaoslardan fırsatlar yaratarak bölgemizde yenilmez bir armada olacağız. Ya da tarihin karanlık sayfalarında bir varmış,  bir yokmuş diye başlayan masalarda olduğu gibi milletçe sadece bir isim olarak hatırlanacağız.