Peker'i vuran zanlı yakalandı

Peker'i vuran zanlı yakalandı
Şike Davası’nın 1 numaralı sanığı olarak gösterilen Olgun Peker’i dün gece Şişli’de silahla yaraladığı öne sürülen Onur Özbizerdik, Kocaeli’de yakalanarak gözaltına alındı.

Daha önce çeşitli kez silahlı yaralama olaylarına karışan Özbizerdik, gece İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği’ne getirilerek sorguya alındı.

Şike soruşturmasının kilit isimlerinden Olgun Peker, önceki gece Şişli’de gitti bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Saldırının ardından soruşturma başlatan İstanbul polisi, Olgun Peker’in verdiği bilgiler doğrultusunda olayı gerçekleştiren failin Onur Özbizerdik olduğunu tespit etti. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ifadeler üzerine harekete geçerek, silahla yaralama olayının zanlısı olarak Onur Özbizerdik’in yakalanması için çalışma başlattı. İstanbul polisinin, Kocaeli emniyeti ile yaptığı ortak çalışma sonucu, Özbizerdik, gece saat 00.00 sıralarında yapılan operasyonla Kocaeli çıkışında gözaltına alındı.

Şüpheli olarak yakalanan Onur Özbizerdik, İstanbul’a getirilerek Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alındı.
Özbizerdik, silahlı saldırı ile ilgili gazetecilerin yönelttiği sorular yanıtsız bıraktı.

Onur Özbizerdik’in, emniyetteki sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.