Personel Alım İlanları

Personel Alım İlanları
Karabük, Düzce, Artuklu Üniversiteleri, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Merkez Bankası, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı personel alım ilanları...

Veteriner Hekim Alımı

Kombinalara akredite veteriner hekim alınacaktır.

Bakanlar Kurulunun (Karar Sayısı:2010/158) 02 Mart 2010 tarih ve 27509 sayı ile Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Hayvancılığın Desteklenmesi Hakkında Karar 14.maddesi ve Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma Kontrol Genel Müdürlüğünün 03.03.2010 tarih ve B.12.0.KKG.0.15.02-400-13-497/007804 sayılı yazıları gereğince illerde faaliyet gösteren et kombinalarına Akredite Veteriner hekim görevlendirilmesi yapılacaktır.

MALATYA İÇİN, AKREDİTE VETERİNER HEKİM OLARAK ÇALIŞACAK VETERİNER HEKİMLERDE ARANILACAK ŞARTLAR:

1) T.C. Vatandaşı olmak,

2) Konusu ile ilgili Akredite Veteriner Hekim Sertifikasına sahip olmak

3) SGK Numarası veya SGK’na yeni üye olanlar için T.C. Kimlik Numarasını ibraz etmek,

4) Vergi Mükellefi olmak,

5) Bulunduğu ilin bağlı olduğu Veteriner Hekimleri Odasına kayıtlı olmak,

6) Erkekler için askerliğini yapmış veya askerlik hizmetinden muaf olmak,

7) Kamu hizmetlerinden yasaklı olmamak,

8) Kamuda çalışıyor olmamak.

Merkez Bankası Personel Alımı

Merkez Bankası Sözleşmeli Personel Alım İlanı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI'NA SÖZLESMELİ MAKİNE MÜHENDİSİ, MİMAR/İÇ MİMAR İLE KORUMA VE GÜVENLİK MEMURU ALINACAKTIR

Bankamız İdare Merkezi, İstanbul ve İzmir Subelerinde çalıstırılmak üzere makine mühendisi, İdare Merkezi’nde çalıstırılmak üzere mimar/iç mimar, İdare Merkezi ve Subelerinde çalıstırılmak üzere Koruma ve Güvenlik Memuru alınacaktır.

I- ADAYLARDA ARANACAK KOSULLAR


1- Makine Mühendisi ve Mimar/İç Mimarlarda;

a) Türkiye’deki veya denkliği Yüksek Öğretim Kurulunca tanınmıs yurt dısındaki üniversitelerin makine mühendisliği veya mimarlık/iç mimarlık programlarından mezun olmak,

b) 2008 veya 2009 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan 80 ve üzerinde KPSS puanı almıs olmak,

c) İyi derecede Dngilizce bilmek [son basvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde yapılan, Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)’ndan en az 70 veya Test of English as a Foreign Language (TOEFL) Paper-based Test (PBT)’den en az 523 veya Computer-based Test (CBT)’den en az 193 veya Internet-based Test (IBT)’den en az 69-70 veya International English Language Testing System (IELTS)’den en az 6,5 puan almıs veya Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)’ndan en az 42 yabancı dil sorusunu doğru olarak cevaplamıs olmak],

d) Son basvuru tarihi itibarıyla 30 yasından büyük olmamak (29/03/1980 tarihinden sonra doğanlar),

2- Koruma ve Güvenlik Memurlarında;
a) 4 yıllık fakülte veya yüksekokulların beden eğitimi ve spor ile ilgili bölümlerinden mezun olmak,
b) 2008 ve 2009 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan 70 ve üzerinde KPSS puanı almıs olmak,
c) Özel Güvenlik Eğitim Sertifikası (Silahlı) almıs olmak,
d) Son basvuru tarihi itibarıyla 28 yasından büyük olmamak (29/03/1982 tarihinden sonra doğanlar),
e) Görevin özelliği dolayısıyla en az 175 cm. boyunda olmak,
f) Askerlik görevini yapmıs olmak,
g) Beden veya akıl hastalığı veya beden sakatlığı (renk körlüğü dahil) ile engelli olmamak,
3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Memurları Yönetmeliği’nin 10. maddesinde yazılı diğer nitelikleri tasımak.

II- SINAVLAR

1- Mühendis ve Mimar/İç Mimarlar için;
KPSS puanı en yüksek olan adaydan baslayarak yapılacak sıralama sonucunda makine mühendislerinden ilk 9 aday, mimar/iç mimarlardan ilk 6 aday (kontenjana giren son aday ile aynı puanı alan adaylar da dahil) sözlü sınav-mülakata çağırılacaktır.

2- Koruma ve Güvenlik Memurları için;
KPSS puanı en yüksek olan adaydan baslayarak yapılacak sıralama sonucunda ilk 100 sırada yer alan (100 üncü adayla aynı puanı alanlar da dahil) adaylar uygulamalı beden eğitimi sınavına, bu sınavda basarı gösteren ilk 50 aday sözlü sınav-mülakata tabi tutulacaktır.

3- Sınavlar Ankara’da yapılacak olup, sınav yeri, tarihi ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar Bankamız internet sitesinde (www.tcmb.gov.tr) ilan edilecektir. (Adaylara ayrıca yazılı olarak duyuruda bulunulmayacaktır.)

III- BASVURU
Adayların 15/03/2010 tarihinden 29/03/2010 tarihi çalısma saati sonuna kadar, Bankamızın www.tcmb.gov.tr adresinde Dnsan Kaynakları sayfasından elektronik olarak basvuruda bulunmaları gerekmektedir. Basvuru ile ilgili daha fazla bilgiye Bankamızın web sitesinden ulasılabilir.

Şahsen veya posta ile yapılan basvurular dikkate alınmayacaktır.

Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı

Mardin Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğrelim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer şartları taşımaları gerekmektedir.

1 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları bölüm ve yabancı dilini belirtir dilekçelerine özgeçmiş, doktora diplomalarının tasdikli sureti, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

2 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran tüm adaylar, 2547 Sayılı Kanunun 23/b-2 maddesinde belirtilen yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup, sınav tarihi daha sonra duyurulacaktır.

Başvuru Yeri:
Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Başvurular Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğüne (Personel Daire Başkanlığı) şahsen veya posta ile yapılacaktır. (Süresi içinde yapılmayan Başvurular, eksik belgeli dosyalar ile yapılan başvurular ve postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

Birimi Bölümü ABD/Alanı Unvanı Der. Adet Açıklama

Fen-Edb.Fak. Sosyoloji Genel Sos. ve Metodoloji Yrd. Doç. 3 1

Fen-Edb.Fak. Tarih Yrd.Doç. 3 1

Fen-Edb.Fak. Felsefe Felsefe Tarihi Yrd.Doç. 3 1

Mardin MYO İkt. ve İdari Programlar Ağırlama Hizmetleri Yrd.Doç. 3 1

GYTE Öğretim Üyesi Alımı

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Alım İlanı

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğünden

2547 sayılı Kanun uyarınca Enstitümüz İşletme Fakültesine Bir (1) adet Profesör - Bir (1) adet Doçent, Fen Fakültesine Bir (1) adet Profesör ve Mühendislik Fakültesine Bir (1) adet Doçent alınacaktır. Aranacak niteliklere web sitemizin http://www.gyte.edu.tr adresinden ulaşılabilecektir.

Düzce Ünv. Personel Alımı

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ 4/B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI

Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinde (giderleri özel bütçe ve döner sermayeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 17 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

7.20100322010043..jpg

8.20100322010055..jpg

9.20100322010104..jpg

Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

Genel Şartlar,

1 - Türk vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa veya zaman aşımına uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

4- Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgili bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

5- 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

6- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

İstenen Belgeler;

1 - Bir adet dilekçe

2- 2 adet fotoğraf

3- Özgeçmiş

4- Lise, önlisans, lisans diploması (noter tasdikli veya aslı görüldükten sonra Personel Daire Başkanlığımızca onaylanmış sureti)

5- 2008 KPSSP94-KPSSP93 ve KPSSP3 (B) gurubu sınav sonuç belgesi

6- Nüfus cüzdanı fotokopisi

7- Sabıkasızlık dilekçesi.

8- Askerlikle ilişkisinin bulunmadığına dair belge (erkekler için)

9- Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden veya Üniversite Hastanelerinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Sözleşme esnasında teslim edilecek)

BAŞVURULAR, DEĞERLENDİRME VE SONUÇLAR

Başvuracak adayların; ilanın gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar), Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına istenilen belgeler ile birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

2008 KPSSP94-KPSSP93 ve KPSSP3 puanı değerlendirilecek olup, KPSS (B) gurubu puan sıralamasına göre yerleştirilmeye hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) gün içerisinde www.duzce.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadro için ilan edilen sayının bir (1) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır.

Yerleştirilmeye hak kazanan adayların sınav sonucunun www.duzce.edu.tr adresinde ilan edildiği günden itibaren onbeş (15) gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar. Belgelerin teslimine müteakip sözleşme yapılacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı

Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Karabük Üniversitesi Rektörlüğünden :

Aşağıda Anabilim Dalı itibariyle unvan ve şartları belirtilen Üniversitemiz Fakültelerinde açık bulunan kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Müracaat süresi ilanın yayını tarihinden itibaren 15 gündür.

Profesör ve Doçent kadroları için Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına bir adet dilekçe ekinde diploma veya öğrenim durumunu gösterir belge, nüfus cüzdan sureti, üç adet fotoğraf ile özgeçmişi, varsa yayınlarıyla, (Doçent kadrolarına müracaat edenlerin bilimsel çalışma ve yayınlarını, özgeçmişlerini ve yayın listelerini kapsayan bir dosyayı dört nüsha halinde, Profesör kadrolarına başvuracaklar ise yayınlarını altı nüsha halinde) birlikte müracaat etmeleri ilan olunur.

NOT: - Profesör ve Doçent kadrolarına daimi statüye göre atama yapılacaktır.

- Başvuranların müracaat dilekçelerinde yabancı dillerini belirtmeleri gerekmektedir.

- Başvuracak adaylar dilekçelerine bilimsel özgeçmişlerini, yayınlarını, yabancı dil başarı belgelerini ve haklarında bilimsel referans alınabilecek üç Öğretim Üyesinin isim ve adreslerini eklemelidirler.

- Müracaat eden tüm adayların adli ve idari soruşturma geçirmemiş olmaları şarttır.

- Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi yukarıdaki belgelerden bir tanesinin eksik olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

- Başvuracak adayların başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

ANABİLİM DALI 

 Profesör

 Doçent

 

 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

 

 

 

 ÜRETİM YÖNETİMİ VE PAZARLAMA

 

 1

 

 YÖNETİM BİLİMLERİ

 1

 

 

 FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

 

 

 

 İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI

 

 1

 

 SAĞLIK YÜKSEKOKULU

 

 

 

 HEMŞİRELİK ESASLARI

 1