Personelin Hizmet Kalitesi Yükseliyor

Personelin Hizmet Kalitesi Yükseliyor
Rize İl Özel İdaresi tarafından personele ''İş Sağlığı ve İş güvenliği'' kursu verildi. İş-Kur İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen kursa, 315 kişi katıldı.

Sertifika töreninde konuşan İş-Kur İl Müdürü Yahya Kanbur, her alanda kurs verdiklerini belirterek, ''İş-Kur olarak kendilerini geliştirmiş, Türkiye'nin bütün il ve ilçelerinde eğitim vermiş uzman arkadaşlarımızla kamu ve özel sektörde bu tür eğitimleri vermekteyiz. Bu tür çalışmalar ile vatandaşların hizmet alımı kolaylaşıyor. Kamu personelinin hizmet kalitesi yükseliyor'' dedi.

İl Özel İdare Sekreteri Sultan Yılmaz ise kursun çok verimli geçtiğini ifade ederek, ''Hizmetlerin daha iyi yürütülmesi bakımından gerek iş kazalarının önlenmesi gerekse verimlilik bakımından zaman zaman haftalık veya aylık olarak müdürler seviyesinde veya personelimizle bu tür toplantılar yapıyorduk. Ancak eğitim amaçlı semineri ilk defa yaptık. Yönetmelik değişikliği nedeniyle yeni işlevler gerçekleştireceğiz. Sağlık konusunda bu yenilikleri de değerlendirmek suretiyle personelimizin daha iyi hizmet verebilme, iş gücünün arttırılması, sağlığın daha önemli olduğu ve iş kazalarının önlenmesi bakımından bu eğitimlerin devam edeceğini şimdiden belirtmek istiyorum'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursu tamamlayanlara sertifika verildi.