PFDK'dan Çaykur Rizespor ve Başkan Turgut'a Ceza

PFDK'dan Çaykur Rizespor ve Başkan Turgut'a Ceza
PFDK, Çaykur Rizespor Kulübü ve Kulüp Başkanı İbrahim Turgut’a MKE Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası kulübün hesaplarından yapılan açıklamalar nedeniyle toplam 800 Bin TL para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 16 Ocak 2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında yaşanan olaylar nedeniyle ilgili kulüpler ve kişilerin PFDK'na sevk edilmesi üzerine toplantıda alınan kararları açıkladı.

Buna göre, PFDK, Çaykur Rizespor A.Ş. ve Kulüp Başkanı İbrahim Turgut'a kulüp resmi sosyal medya hesabından (X) yapılan paylaşımda yer alan "Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamalar" nedeniyle 400’er Bin TL para cezası verdi.

PFDK, MKE Ankaragücü'ne ise "Çirkin ve Kötü Tezahürat" ve "Saha Olayları" nedeniyle "İhtar" ve "112 Bin TL para cezası" kesti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum