Pınarbaşı Kavurması'dan Yeni Yıl Kampanyası

Pınarbaşı Kavurması'dan Yeni Yıl Kampanyası
Rize kavurması üretiminde en köklü firmalardan biri olan Pınarbaşı Kavurma, yılbaşı kampanyası ve Whatsapp destek hattı ile Yeni Yıl Kampanyasına start verdi.

Pınarbaşı kavurma bu yıl 6.’sını düzenlediği “Geleneksel Yılbaşı İndirimi" yeni yıl kampanyası” ile kavurmada indirimli günleri başlattı. Sipariş için http://www.rizekavurmasi.com sayfasını ziyaret edebilir Whatsapp destek hattından 0850 885 05 78 iletişime geçebilirsiniz.

Rize’nin “Coğrafi İşaretli” ürünlerinden biri olan Rize kavurmasının ünü her geçen gün tüm ülkeye yayılıyor. Son zamanlarda “Yöresel ve doğal“ ürünlere artan ilgiyle beraber Rize kavurması da ülkemizde yoğun talep görüyor. Bakır kazanda odun ateşinde pişen Rize kavurması elli yıldır süregelen bilgi ve birikimle harmanlanarak daha da lezzetli hale gelirken Rize Ticaret Borsası’nın girişimiyle Türk Patent Enstitüsü tarafından 2019 yılında “Coğrafi İşaret” alan Rize Kavurması meraklılarını cezbetmeye devam ediyor.

Rize kavurması üretiminde en köklü firmalardan biri olan Pınarbaşı Kavurma, Rize dışındaki kavurma severlere daha kolay ulaşmak ve fabrikadan halka en taze ürünü ulaştırmak amacıyla 2014 yılında kurduğu e-ticaret sitesiyle hizmet veriyor. Ülkemizin her köşesine gönderdiği kavurmaları sipariş aldıktan sonra üreten firma, halkımıza en taze ürün gönderme konusunda asla taviz vermiyor.

Pınarbaşı kavurma her yıl “Aralık” ayında düzenlediği “Yeni Yıl Kampanyasıyla” kavurma severlere 1 hafta boyunca uygun fiyatta kavurma gönderiyor. Büyük ilgi gören ve bu yıl 6.’sı düzenlenen “Yeni Yıl Kampanyası”nı görmek ve eşsiz kavurmadan satın almak için http://www.rizekavurmasi.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Pınarbaşı Kavurma Whatsapp destek hattı 0850 885 05 78

pinarbasi-kavurma.jpg