Polat: Milli Görüş Bir Keyfiyet Değil Zorunluluktur

Polat: Milli Görüş Bir Keyfiyet Değil Zorunluluktur
Ye­ni­den Refah Par­ti­si Genel Mer­kez Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Enes Meh­met Polat, Rize’de ka­tıl­dı­ğı top­lan­tı­da, Milli gö­rü­şün bir key­fi­yet değil bir zo­run­lu­luk ol­du­ğu­nu kay­det­ti.

Ye­ni­den Refah Par­ti­si Genç­lik Kol­la­rı Genel Baş­ka­nı Enes Meh­met Polat, Rize’de partisinin İl Genç­lik Kol­la­rınca düzenlenen toplantıda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Genel Mer­kez Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Polat, burada yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da, Milli gö­rü­şün bir key­fi­yet değil bir zo­run­lu­luk ol­du­ğu­nu kay­det­ti.​

Polat, mil­le­tin der­diy­le dert­len­me­nin, pan­de­mi şart­la­rı din­le­me­den Ana­do­lu'yla bu­luş­ma­nın öne­mi­ne vurgu ya­pa­rak Milli Görüş genç­li­ği­nin der­di­ni, da­va­sı­nı ve du­ru­şu­nu açık­la­dı.

­Mil­li Görüş genç­li­ği­nin bir Musab Bin Umeyr bir Hz Ebu­be­kir, bir Hz Ömer du­ru­şu ser­gi­le­me­si ge­rek­ti­ği­nin al­tı­nı çizen Enes Meh­met Polat, Ana­do­lu'nun her ye­rin­de Milli Gö­rü­şe du­yu­lan has­re­tin iz­le­ri­ne rast­la­dık­la­rı­nı, temas et­tik­le­ri her va­tan­da­şın Milli Gö­rü­şü ve Er­ba­kan'ı ara­yış içe­ri­sin­de ol­duk­la­rı­nı söy­le­di. Milli Görüş genç­li­ği­nin de bir ki­şi­yi dahi es geç­me­den Rize öze­lin­de Rize'de, Tür­ki­ye ge­ne­lin­de ise tüm Tür­ki­ye'de genç­le­re tek tek temas edip so­rum­lu­luk­la­rı­nı ye­ri­ne ge­tir­me­le­ri­ni vur­gu­la­dı.

ye­ni­den-refah-par­ti­si-genel-mer­kez-genc­lik-kol­la­ri-bas­ka­ni-enes-meh­met-polat,-rize’de-ka­til­di­gi-top­lan­ti­da,-milli-go­ru­sun-bir-key­fi­yet-degil-bir-zo­run­lu­luk-ol­du­gu­nu-kay­det­ti-(6).jpg

Rize İl Baş­ka­nı Meh­met Akif Zer­de­ci ise; par­ti­sinin Genç­lik Kol­la­rı Genel Mer­ke­zi­nin Rize’ye ver­dik­le­ri kıy­me­tin ken­di­le­ri­ni mem­nun et­ti­ği­ni söy­le­di ve bu kıy­me­tin kar­şı­lık­lı ol­du­ğu­nu da be­lir­te­rek ön­ce­lik­le Genel Mer­kez Genç­lik Kol­la­rı baş­ka­nı Enes Meh­met Polat ve he­ye­ti olmak üzere tüm ka­tı­lım­cı­la­ra te­şek­kür etti.

Rize İl Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Ünal Kaz­dal ise; "Ön­ce­lik­le genel mer­ke­zi­mi­zin son 1 ay içe­ri­sin­de Rize’mize üçün­cü ge­li­şi olan bu zi­ya­re­tin­den ötürü ili­mi­ze ver­dik­le­ri kıy­met­ten ötürü te­şek­kür edi­yo­ruz. Bu zor şart­lar­da biz­le­ri yal­nız bı­rak­ma­yan siz de­ğer­li ka­tı­lım­cı­la­rı­mı­za; il baş­ka­nı­mı­za, ana ka­de­me Ça­ye­li ilçe baş­ka­nı­mı­za ve Genç­lik Kol­la­rı ilçe baş­kan­la­rı­mı­za, Rize Milli Dü­şün­ce Ku­lü­bü’ne te­şek­kür edi­yo­ruz. Genel Mer­kez Genç­lik Kol­la­rı baş­ka­nı­mız Enes Polat beye, kıy­met­li yar­dım­cı­la­rı ve da­nış­ma­nı baş­kan­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­ruz" di­ye­rek se­lam­la­ma ko­nuş­ma­sı­nı ger­çek­leş­tir­di­.

Toplantıya, Ye­ni­den Refah Par­ti­si Genç­lik Kol­la­rı Genel Baş­ka­nı Enes Meh­met Polat, MKYK Üyesi Samet Şiş­man, Rize İl Baş­ka­nı Meh­met Akif Zer­de­ci’nin yanısıra, Genel Mer­kez Genç­lik Kol­la­rı Ta­nı­tım ve Medya Baş­ka­nı Salih Ka­pu­ka­ya, Sos­yal İliş­ki­ler Baş­ka­nı Fur­kan Balcı, STK ve Halk­la İliş­ki­ler Baş­ka­nı Ser­dar Baş­kan, Genç­lik Kol­la­rı Genel Baş­kan Da­nış­ma­nı aynı şe­kil­de İsti­şa­re Ku­ru­lı Üyesi Rıd­van Saka ve Genel Mer­kez İsti­şa­re Ku­ru­lu Üyesi Fazlı Aksu, Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Ahmet Kı­zıl­ka­ya ve Rize İl Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Ünal Kaz­dal ile be­ra­ber il genç­lik yö­ne­ti­mi ve ilçe baş­kan­la­rı da ka­tıl­dı­.

ye­ni­den-refah-par­ti­si-genel-mer­kez-genc­lik-kol­la­ri-bas­ka­ni-enes-meh­met-polat,-rize’de-ka­til­di­gi-top­lan­ti­da,-milli-go­ru­sun-bir-key­fi­yet-degil-bir-zo­run­lu­luk-ol­du­gu­nu-kay­det­ti-(7).jpgye­ni­den-refah-par­ti­si-genel-mer­kez-genc­lik-kol­la­ri-bas­ka­ni-enes-meh­met-polat,-rize’de-ka­til­di­gi-top­lan­ti­da,-milli-go­ru­sun-bir-key­fi­yet-degil-bir-zo­run­lu­luk-ol­du­gu­nu-kay­det­ti-(5).jpgye­ni­den-refah-par­ti­si-genel-mer­kez-genc­lik-kol­la­ri-bas­ka­ni-enes-meh­met-polat,-rize’de-ka­til­di­gi-top­lan­ti­da,-milli-go­ru­sun-bir-key­fi­yet-degil-bir-zo­run­lu­luk-ol­du­gu­nu-kay­det­ti-(1).jpg