Polis lojmanlarında ailece grup seks

Polis lojmanlarında ailece grup seks
Yaklaşık bir yıl önce yapılan bir ihbar üzerine evlerine yapılan baskında fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 2 polis memuru hakkında meslekten ihraç edilme kararı çıktı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde yaklaşık bir yıl önce yapılan bir ihbar üzerine evlerine yapılan baskında fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 2 polis memuru hakkında meslekten ihraç edilme kararı çıktı.

Edinilen bilgiye göre Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 2 polis memuru hakkında aileleri ile birlikte kaldıkları Polis Lojmanları'nda başka evli çiftlerle grup seks yaptıkları ve evlerini fuhuş amaçlı kullandırdıkları yönünde yapılan ihbarı değerlendiren ekipler, lojmana yaptıkları baskında A.D. ve İ.A. isimli polis memurlarını evlerine aldıkları müşterilerle birlikte yakaladı.

Yapılan çalışmada karşılıklı dairelerde eşleri ile birlikte kalan polis memurlarının, başka evli çiftleri evlerine alarak para karşılığı ilişkiye girdikleri , ayrıca fuhuş için yer temin ettikleri tespit edildi .

Olay sonrası açılan soruşturmada ilk olarak İ.A. isimli polis memuru Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Yaklaşık bir yıldır süren soruşturma sonucunda, 2 polisin, "fuhuş yaptırmak, fuhuşa teşvik etmek, fuhuş için yer temin etmek" suçlarını işlediği ve "devlet memuru vakarına yakışmayan tutum ve davranışta bulunmak" gerekçesi ile meslekten ihraç edildikleri öğrenildi.