Polis ve Asker Dostu Ali Amcayı Kaybettik ! Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Baba’dan Taziye Mesajı

Polis ve Asker Dostu Ali Amcayı Kaybettik ! Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Baba’dan Taziye Mesajı
Rize’nin Derepazarı ilçesinden polis ve asker dostu olarak tanınan ve kentte görev yapan polis ve askeri görevlilere gerçekleştirdiği ziyaretlerde hayır duasını eksik etmeyen Ali Delibalta, Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Rize’nin Derepazarı ilçesi Eriklimanı Mahallesinden olan ve geçmişten günümüze kente atanan emniyet müdürleri ile garnizon komutanı ve ilçe jandarma komutanlarının yanı sıra kentte görev yapan polis ve askeri görevlilere gerçekleştirdiği ziyaretlerde Rize’nin misafirperverliğini göstererek devlet ve millet sevgisini ön planda tutarak kendilerine hayır duasında bulunmayı gelenek haline getiren Merhum Sefer Delibalta’nın oğlu, Mimar Aziz, Azmi ve Merhum Selamet Delibalta’nın babaları Ali Delibalta, yaşamını kaybetti.

Rize ve Derepazarı’nın sevilen simalarından, asker ve polis teşkilatının da sevdiği isimlerden olan Ali Delibalta’nın cenazesi yarın (14 Temmuz Cumartesi günü) Öğle Namazını müteakip Derepazarı Belediyesi önünde kılınacak cenaze namazı sonrası Adalar Mevkiindeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Ali Delibalta Amcamız, 2016 yılında Karayolu Trafik Güvenliği Haftası’nda düzenlenen etkinlikler kapsamında Rize’de yılın örnek sürücüsü seçilmiş ve plaketini dönemin Rize Valisi şimdiki Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın elinden almıştı.

EMNİYET GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ADEM ÇAKICI (ADEM BABA)’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Ali Delibalta Amca 2016 yılında Rize’de yılın örnek sürücüsü seçildiği zaman dönemin Rize İl Emniyet Müdürü olan ve Rize’de Adem baba olarak her kesimin sevgisini kazanan mevcut Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı da bir başsağlığı mesajı yayımlayarak Rize’nin çınarlarından Ali Delibalta’yı kaybetmenin üzüntüsünü dile getirdi.

Çakıcı, mesajında, Ali Delibalta’nın geçmişten günümüze polis ve asker dostu olarak hafızalarda yer aldığını belirterek “Rize’nin çınarlarından Ali Amcamızın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Ali Amcamıza Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret diler, tüm yakınlarına ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim" dedi.

ali-delibalta-rizede-yilin-surucusu-secildi.jpgali-delibalta.jpg