Polisten 1 Milyon Liralık Sahte İçki Operasyonu

Polisten 1 Milyon Liralık Sahte İçki Operasyonu
İstanbul Avcılar'da piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan ünlü bir markaya ait sahte bandrollü yaklaşık 10 bin şişe şarap ele geçirildi.

İstanbul Avcılar'da piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan ünlü bir markaya ait sahte bandrollü yaklaşık 10 bin şişe şarap ele geçirildi. Konuyla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken ekiplerin çalışması devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ünlü bir şarap markasına ait sahte Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurumu (TAPDK) bandrollü ürünlerin Avcılar Ambarlı'da bir hurdacı deposunda saklandığı ihbarını aldı. Gelen istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, titiz çalışması sonrasında yaklaşık 10 bin şişe piyasa değeri ise 1 milyon lirayı bulan, içleri dolu sahte şarap şişelerine ulaştı. Şarap şişelerinin güneşli ve açık ortamda saklanırken yapılan incelemede bandrollerin de sahte olduğu anlaşıldı. Konu ile ilgili ekiplerin incelemeleri devam ederken, ilk etap 3 kişi gözaltına alındı.

(Murat Delice - Ufuk Kıvık /İHA)

Kaynak:IHA