Polonyalı Ve Türk Öğrencilere Sürdürülebilirlik Semineri

Polonyalı Ve Türk Öğrencilere Sürdürülebilirlik Semineri
Düzce Arsal Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Hatice Keskin'in Portekiz ve Türkiye olarak kuruculuğunu yaptığı ve Polonya ortaklığı ile devam ettirilen "Let's Listen to Mother Nature" adlı e-twinning projesiyle Düzce Üniversitesi Sürdürülebilirlik...

Düzce Arsal Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Hatice Keskin'in Portekiz ve Türkiye olarak kuruculuğunu yaptığı ve Polonya ortaklığı ile devam ettirilen "Let's Listen to Mother Nature" adlı e-twinning projesiyle Düzce Üniversitesi Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği Koordinatörü Doç. Dr. Yaşar Selman Gültekin tarafından, "Sustainable Development Goals and Climate Change" konulu çevrim içi seminer gerçekleştirildi.

Seminere, Polonyalı öğrenciler ve öğretmenleri, Düzce Arsal Anadolu Lisesi proje ekibi öğrencileri, yabancı dil alanı öğrencileri ile öğretmenler katılım sağladı. Seminerde Gültekin; sürdürülebilirlik, sürdürülebilir kalkınma ve iklim değişikliği kavramlarını açıkladıktan sonra Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'nı örnekler eşliğinde anlattı. İklim değişikliğine karşı neler yapılması gerektiğiyle ilgili önemli bilgiler paylaşan Gültekin, öğrencilerin sorduğu soruları da yanıtladı.

Sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği konularında anahtar rol üstlenecek olan gençlerin farkındalık kazanması ve bilinçlenmesi amacını taşıyan etkinlikler, Düzce Üniversitesi Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği Koordinatörlüğü tarafından desteklenmeye devam ediyor.

Polonyalı Ve Türk Öğrencilere Sürdürülebilirlik Semineri

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.