Popov: "Kasımpaşa İle Avrupa’da Oynamak İstiyorum”

Popov: "Kasımpaşa İle Avrupa’da Oynamak İstiyorum”
Kasımpaşa'nın yeni defans oyuncusu Strahil Popov, "Şu an bütün enerjim, konsantrasyonum Kasımpaşa'ya yönelik. Ben burada Avrupa'da oynamak istiyorum. O...

Kasımpaşa'nın yeni defans oyuncusu Strahil Popov, "Şu an bütün enerjim, konsantrasyonum Kasımpaşa'ya yönelik. Ben burada Avrupa'da oynamak istiyorum. O yüzden burada geliştirme yolundayım. Sadece Kasımpaşa'yı düşünüyorum" dedi.

Kasımpaşa'nın Bulgar takımlarından Litex Lovech'ten transfer ettiği defans oyuncusu Bulgar Strahil Popov, transfer sürecini, takımdaki uyumunu ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay hakkında İHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

"KASIMPAŞA'YI HEDEFLERİ OLDUĞU İÇİN SEÇTİM"

Kasımpaşa'yı hedefleri olduğu için seçtiğini belirten Popov, "Oldukça organize ve iyi yönetilen bir kulüp ve bu da benim kariyerim için önemli. O yüzden Kasımpaşa'yı seçtim. Türkiye'den başka teklif geldi. Fakat gelen en ciddi teklif Kasımpaşa'dandı. Diğer teklifler biraz ilgilenme aşamasında kaldı. Benim için önemli olan sahip olduğu amaçlar ve nasıl kulüp olduğu. Bu yüzden Kasımpaşa'yı seçtim" diye konuştu.

"RIZA HOCANIN TÜRKİYE'DE EFSANE OLDUĞUNU BİLİYORDUM"

Lacivert-beyazlıların Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın çok iyi bir profesyonel olduğunu vurgulayan 25 yaşındaki genç futbolcu, "Türkiye'de efsane olduğunu biliyorum. Beşiktaş ile 500 maç oynamış, önemli bir isim. Bunu da her gün antrenmanlarda işini ne kadar ciddiye aldığını, ne kadar profesyonelce olduğunu bize gösteriyor. Bizde bunu her antrenmanda anlıyoruz" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE EN İYİ 6-7 LİGDEN BİRİ"

Türkiye'nin en iyi 6-7 ligden biri olduğunu vurgulayan Popov, "Buradaki rekabet ortamı oldukça fazla. Bu ligde oynamak gerçekten bana bir şeyler katılıyor. Buraya geldiğimden beri oyuncular, teknik kadro, burada çalışanlar olsun beni oldukça iyi karşıladı. Takım çok iyi, sıcak bir ortam var. Herkes iyi insan burada" dedi.

"KASIMPAŞA İLE AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYORUM"

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi 3 büyükler diye adlandırılan takımlardan teklif gelirse oynamak ister misin soruna ise Popov, "Şu an bütün enerjim, konsantrasyonum Kasımpaşa'ya yönelik. Henüz 1 aydır buradayım. Ben burada Avrupa'da oynamak istiyorum. O yüzden burada geliştirme yolundayım. Sadece Kasımpaşa'yı düşünüyorum. Gelecekte eğer böyle bir şey olursa ne olacağını bilemeyiz, düşünülebilir. Tek düşüncem Kasımpaşa. Burada maçlar kazanmak ve kendimi geliştirmek" şeklinde cevap verdi.

"İSTANBUL'DA OLMAKTAN MUTLUYUM"

Daha önce eski takımı ile Türkiye'ye geldiğini hatırlatan genç oyuncu, "İstanbul'da ilk defa bu kadar uzun bir süreçtir bulunuyorum. İstanbul çok güzel bir şehir. 20, 25 milyonluk bir ve her şeyi içinde bulabiliyorsunuz. Gerçekten burada olmaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.

Popov: "Kasımpaşa İle Avrupa’da Oynamak İstiyorum”

Popov: "Kasımpaşa İle Avrupa’da Oynamak İstiyorum”

Kaynak:IHA