"Prim için oynarız"

"Prim için oynarız"
Giresunspor'da forma giyen Mesut Çaytemel, Kartalspor-Giresunspor maçı öncesi Altay için değil, prim için oynayacaklarını dile getirdi.

Bank Asya 1. Lig'de düşme korkusunu yüreğinde hisseden Altay'ı yakından ilgilendiren pazar günkü Kartalspor-Giresunspor maçı öncesi, Giresun'da forma giyen Mesut Çaytemel, "Hiç kimsenin bizimle ilgili şüphesi olmasın" dedi.

Geçen sezon siyah-beyazlı ekipte forma giyen tecrübeli futbolcu, Kartal galibiyetinin priminin 10 bin TL olduğunu belirterek, "Hayatımızı bu işten kazanıyoruz. Şimdi kalkıp, "Altay'ın ekmeğini yedik. Onlar düşmesin diye oynayacağız' türünden samimiyetsiz laflar etmem. Ancak Kartal'ı yenersek, 10 bin TL prim alacağız. Profesyonel futbolcu için her şey para demek. Biz de tatil öncesi bu güzel primi almak için mücadele edeceğiz. Sonunda kazanmak da kaybetmek de var" dedi.

Karadeniz ekibinin kadrosunda Altay'da kaptanlık yapan stoper Onur Nasuhoğulları, forvet Aydın Çetin ile kaleci Soner de yer alıyor. Öte yandan haftayı bay takım olarak geçirecek Altay'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, önümüzdeki hafta Adanaspor randevusunda cezalı Wasswa'nın yerine kimi oynatacağına yarınki maçlardan çıkacak sonuçlara göre karar verecek. Altıparmak, Adana'da mutlak galibiyet gerekmesi halinde, ofansif bir isim tercih edecek.

Bu arada ligde kalma yarışında Altay'ın en önemli rakiplerinden Kartalspor'la pazar günü İstanbul'da karşılaşacak Giresunspor, Kartalsporlu yönetici Muzaffer Aygün'e ait Titanic Otel'de düzenlenen "Giresunlular Gecesi"ne tam kadro katıldı. Altaylı yöneticiler, kritik maçların oynanacağı bir haftada böyle bir gecenin etik olmadığını savunmuştu.