Prof. Dr. Dursun Ailesinden Servis Çalışanlarına İftar

Prof. Dr. Dursun Ailesinden Servis Çalışanlarına İftar
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Dursun ve eşi Prof. Dr. Adile Berna Dursun, hastanenin servis çalışanları onuruna düzenledikleri birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Engin Dursun ve aynı fakültenin İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı eşi Prof. Dr. Adile Berna Dursun, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde hastanenin servis çalışanlarıyla birlikte iftarlarını açtı.

Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaptıkları servis çalışanlarıyla Çayeli ilçesinde bir restoranda birlik ve beraberliği pekiştirmek adına düzenledikleri iftar yemeğinin sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştiğini ifade eden Dursun ailesi, her yıl düzenledikleri ve Ramazanın bu uhrevi havasında iftarlarını birlikte açma fırsatı buldukları servis çalışanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

prof.-dr.-dursun-ailesinden-servis-calisanlarina-iftar-2.jpgprof.-dr.-dursun-ailesinden-servis-calisanlarina-iftar-1.jpg