Prof. Dr. Köymen: CHP İktidarına İhtiyaç Var

Prof. Dr. Köymen: CHP İktidarına İhtiyaç Var
CHP Rize Milletvekili Adayları, ilçeleri gezerek partililerle bayramlaştı. İlçe ziyaretlerinde açıklama yapan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kemal Köymen, CHP iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bayramın ikinci günü Rize İl Başkanlığında bayramlaşma programına katılan CHP'nin 1 Kasım seçimlerindeki milletvekili adayları Prof. Dr. Kemal Köymen, Av. Çetin Keçeli ve Ali Şahinler, bugün Çayeli, Pazar, Hemşin, Çamlıhemşin, Ardeşen ve Fındıklı ilçe teşkilatlarına giderek partililerin bayramını kutladı. Bayramı, yarın Güneysu, Derepazarı, İyidere, Kalkandere ve İkizdere ilçe ziyaretleri ile tamamlayacak olan CHP Milletvekili adayları bayram sonrası seçim çalışmalarına hız verecek.

HALKIMIZIN HUZUR VE REFAHI İÇİN CHP

İlçelerde partililerin büyük ilgisi ile karşılaşan CHP Rize Milletvekili Adayı Prof.Dr. Kemal Köymen, AKP'nin ülkeyi bataklığa sürüklemeye çalıştığına dikkat çekerek, "Rizeliler ülkenin çimentosudur. CHP olarak biz 'Önce Türkiye' diyoruz. Ülkemizde son zamanlarda maalesef terör tırmandırılmıştır. Bunun müsebbibini halkımız çok iyi görmektedir. Rizeli hemşehrilerimiz de bunun farkındadır. Toplumu kutuplaştırıcı siyasetin ülkeyi ne hale getirdiği ortadadır. Ülkemizin birlik, beraberliği, bölünmez bütünlüğünün devamı, halkımızın huzur ve refahı için CHP iktidarına herzamankinden daha fazla ihtiyacımız var." diye konuştu.

chp-rize-milletvekili-adaylari-bayram-ziyaretinde-1.jpgchp-rize-milletvekili-adaylari-bayram-ziyaretinde-2.jpg