PTT 1. Lig'de skandal transfer!

PTT 1. Lig'de skandal transfer!
Göztepe'nin devre arasında Cluj'dan transfer ettiği Paulinho'yu teknik heyet Rizespor maçında oynatmayı düşünüyordu. Ancak Portekizli futbolcunun 4 maçlık cezası çıktı!
Göztepe'nin Boluspor'a 2-1'lik skorla mağlup olduğu maçta sakat olduğu için kadroda yer almayan Paulinho'nun, pazar günkü Ç.Rizespor karşılaşmasında oynaması bekleniyordu. Ancak şok bir haber geldi. Sezonun ilk yarısını Romanya’da Universitatea Cluj takımında geçiren yıldız oyuncunun, 4 maçlık cezası ortaya çıktı. Cluj'un 7 Aralık'taki G.Bistrita maçında rakip futbolcuya yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gören Paulinho, Romanya Federasyonu'ndan 4 maç men cezası almıştı.
 
'Sakat' iddiası...
 
İddiaya göre Göztepe Yönetimi, bu durumu Boluspor karşılaşmasından önce öğrendi ve oyuncu için 'sakat' bahanesi üretildi. Paulinho, Rizespor maçının yanı sıra Denizli ve Konya müsabakalarında da görev yapamayacak. Göztepe buna benzer bir olayı orta saha oyuncusu Şamil'in transferinde de yaşamıştı. İskenderun'dan alınan oyuncu Göztepe'ye 3 maç cezalı olarak gelmiş ve ligin 4. haftasında kadroda yer bulabilmişti.