Ptt 176. Kuruluş Yıldönümü’nü Kutluyor

Ptt 176. Kuruluş Yıldönümü’nü Kutluyor
Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 176. yıldönümü törenlerle kutlanıyor.

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 176. yıldönümü törenlerle kutlanıyor. 176. Kuruluş münasebetiyle Trabzon PTT Başmüdürlüğü binasında gişe işlemlerinde 176 nolu sırayı yakalayan müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

Trabzon PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, 176 kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğu içinde olduklarını ifade ederek, PTT'nin 176 yıldır her daim milletimizin yanında olduğunu söyledi. PTT'nin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini kaydeden Beşli "176 yıllık tecrübe ile; posta, kargo ve bankacılık alanında hizmet veren köklü kuruluşumuz PTT A.Ş, kurulduğu 1840 yılından günümüze uzanan tarihinde her daim milletimizin yanında olmuştur. PTT, postacılık ve haberleşme faaliyetleri sayesinde sadece ülkemizin tarihinde yer edinmekle kalmamış, her zaman haberleşme ve posta sektöründe dünyada yaşanan teknolojik gelişmeleri vatandaşlarımızın hizmetine sunarak ülkemiz için önemli bir kuruluş olma özelliğini sürdürmüştür. Şirketimizin kendisine kanunen verilen bu yetki ve görev kapsamında kamu hizmeti sunmanın verdiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirirken, bir yandan da teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve bu gelişmeleri hizmetlerimize uyarlıyarak hizmet kalitesini müşteri odaklı bir yaklaşımla arttırmaya çalışmaktadır. Posta, banka ve lojistik hizmet veren, sürekli iyileştirme ve değişim içerisinde olan PTT A.Ş müşterilerimize daima güvenli ve kaliteli hizmet sunmaya devam edecektir" dedi.

Öte yandan gişe işlemlerinde 176 nolu sırayı yakalayan Yusuf Kurt'a Başmüdür Mustafa Beşli, Başmüdür Yardımcısı Mustafa Okumuş tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ptt 176. Kuruluş Yıldönümü’nü Kutluyor

Ptt 176. Kuruluş Yıldönümü’nü Kutluyor

Ptt 176. Kuruluş Yıldönümü’nü Kutluyor

Kaynak:IHA