PTT, 182. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor

PTT, 182. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor
Rize Valisi Kemal Çeber, PTT’nin kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla Rize PTT Başmüdür Vekili Ali Nazıroğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla Rize PTT Başmüdür Vekili Ali Nazıroğlu ve beraberindeki PTT çalışanlarını makamında kabul ederek PTT’nin 182’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ziyarette Vali Kemal Çeber, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ)’nin faaliyetleri, amaç ve hedefleri hakkında Başmüdür Vekili Nazıroğlu’ndan bilgiler aldı.

PTT'nin ülkemizin en köklü kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Vali Çeber, “23 Ekim 1840 yılında kurulan, ve ülkemizin her köşesine hizmet götüren ülkemizin köklü kuruluşlarından PTT, değişen ve sürekli yenilenen teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak, son teknolojinin kullanıldığı bir kurum haline geldi.  Posta hizmetlerinin dışında bankacılık hizmetleri de dahil olmak üzere birçok alanda verdiği hizmetlerle halkımızın hayatının önemli bir parçası olan PTT’nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm PTT çalışanlarına vatandaşlarımıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette PTT Başmüdür Vekili Ali Nazıroğlu, Vali Kemal Çeber’e 182’inci kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında kurum tarafından 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılı anısına hazırlanan anma pulu serisi kataloğu hediye etti.

ptt-182-kurulus-yil-donumunu-kutluyor-1.jpgptt-182-kurulus-yil-donumunu-kutluyor-4.jpgptt-182-kurulus-yil-donumunu-kutluyor-2.jpgptt-182-kurulus-yil-donumunu-kutluyor-3.jpgzavendikli-mustafa-hoca-icin-rizede-anma-toreni-duzenlenecek-9-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum