PTT'nin 180. Kuruluş Yıl Dönümünde Vali Çeber'e Ziyaret

PTT'nin 180. Kuruluş Yıl Dönümünde Vali Çeber'e Ziyaret
PTT’nin kuruluşunun 180. yıldönümü dolayısıyla Rize PTT Baş Müdürü Hızır Nur, Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)'nin 180. kuruluş yıl dönümü nedeniyle PTT Rize Başmüdürü Hızır Nur ve beraberindeki PTT çalışanlarını makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve PTT’nin 180. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Çeber, "PTT değişen ve sürekli yenilenen teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak, son teknolojinin kullanıldığı bir kurum haline geldi. İlimizde de yenilenen binası ile birlikte buna güzel bir örnek teşkil etmiş durumda. Bunun yanı sıra PTT, halkımızın yenilenen talepleri doğrultusunda bankacılık ve kargo alanlarında da başarıyla hizmet vererek, daha modern araç gereçlerle vatandaşlarımıza önemli hizmetler sunuyor. Bu vesile ile böyle önemli bir günde PTT  Baş Müdürümüz Hızır Nur ve diğer arkadaşlarımıza gerçekleştirmiş oldukları hoş ziyaretten ötürü teşekkür ediyor, tüm PTT çalışanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum.“ ifadelerini kullandı.

ptt’nin-kurulusunun-180.-yildonumu--vesilesiyle-rize-ptt-bas-muduru-hizir-nur-ve-beraberinde-ptt-calisanlari-ile-birlikte,-vali-kemal-ceber-’i-ziyaret-etti.--(1).jpgptt’nin-kurulusunun-180.-yildonumu--vesilesiyle-rize-ptt-bas-muduru-hizir-nur-ve-beraberinde-ptt-calisanlari-ile-birlikte,-vali-kemal-ceber-’i-ziyaret-etti.--(3).jpgptt’nin-kurulusunun-180.-yildonumu--vesilesiyle-rize-ptt-bas-muduru-hizir-nur-ve-beraberinde-ptt-calisanlari-ile-birlikte,-vali-kemal-ceber-’i-ziyaret-etti.--(2).jpg