Raftingte Rize Fırtınası

Raftingte Rize Fırtınası
Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunca düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonasına Rizeli sporcuların başarısı damga vurdu.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nca organize edilen Türkiye Rafting Şampiyonası, Erzurum'un Uzundere ilçesindeki Tortum Çayı'nda yapıldı.

rafting-yarismasi-4.jpg

Şampiyonaya 13 ilden 200 sporcu katıldı. Rize takımları büyük erkeklerde ve U-23 genç erkeklerde ilk üç dereceyi kazandı. Bayanlarda ise Ardeşen Gençlik Spor Kulübü ikinci oldu.

rafting-yarismasi-3.jpg

Çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyonada büyük erkeklerde Çaykur Spor Kulübü birinci, Extrem Türk Doğa Sporları Kulübü ikinci, Rize Belediyespor üçüncü, U-23 genç erkeklerde Çaykur Spor Kulübü birinci, Rize Belediyespor ikinci, İyiderespor üçüncü, bayanlarda ise Erzurum Atak Spor Kulübü birinci, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü ikinci ve Erzincan Munzur Spor Kulübü üçüncü oldu.

rafting-yarismasi-2.jpg

Dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri, Uzundere Kaymakamı Mehmet Levent Kepçeli, Belediye Başkanı Halis Özsoy ve Emniyet Amiri Abdullah Aslan ile diğer ilgililerin katıldığı törenle verildi.

rafting-yarismasi-1.jpg

rafting-yarismasi-5.jpg

rafting-yarismasi-6.jpg