Rakıcı'dan "Türkiye'ye Güvence Muharrem İnce" Mitingine Davet

Rakıcı'dan "Türkiye'ye Güvence Muharrem İnce" Mitingine Davet
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, miting yapmak üzere Cuma günü Rize’ye gelecek olan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Rize mitingi için hemşehrilerine davette bulundu.

Rakıcı, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz Cuma günü Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda düzenlenen coşkulu bir törenle Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan ve ardından Hacı Bayram Veli Camiinde kılınan Cuma namazı sonrası ilk Meclis önünden çalışmalarına başlayan Muharrem İnce, önümüzdeki Cuma günü Rize'de hemşehrileriyle birlikte olacak. Her fırsatta Rize ve Rizelileri anarak, 'dedemin insanları' ifadesini kullanan ve anne tarafından Rizeli olan CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 11 Mayıs Cuma günü Rize’de miting düzenleyecek. 'Türkiye'ye Güvence Muharrem İnce' mitingimize tüm hemşehrilerimizi aramıza görmeye davet ediyorum” dedi.

Birinci Meclis önünden başlattığı çalışmalarına Yalova ile devam eden ve daha sonra yurt gezilerine başlayan İnce’nin adaylığının birinci haftasında bir başka Cuma günü de Rize'de olacağının altını çizen Rakıcı, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Cuma günü Rize’ye gelerek seçim çalışmalarını sürdüreceği ve bir de miting düzenleyeceğini söyledi.

muharrem-ince-kemal-kilicdaroglu.jpg

"Türkiye'ye Güvence Muharrem İnce" sloganı ile seçim kampanyasını sürdüren Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, 11 Mayıs Cuma günü Rize'ye geldikten sonra, Cuma Namazını, Merkez Sahil Camiinde kıldıktan sonra, saat:14.00’da, Rize Valiliği’nin miting alanı olarak belirlediği Kültür Merkezi önündeki alanda düzenlenecek mitingde Rizelilere sesleneceğini kaydetti.

Rize ile bağlarını hiç koparmayan ve Rize evladı olduğunu kaydettiği İnce’nin kendini Rizelilere emanet edeceğini ifade eden Rakıcı, İnce'nin 'Türkiye'm Kazanacak' mitingi için Rizeli hemşehrilerine de çağrıda bulunarak hemşehrilerini mitinge davet etti.

İnce'nin Rize'yi özellikle istediğini ve tarihi ile gün kendisinin belirlediğini de sözlerine ekleyen Rakıcı, milletvekili aday adaylıkları konusunda da il örgütü olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, çalışmaların sonuçlanmasının ardından Rize'de aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.