Ramazan Rize'den Ayrıldı Yeni Takımına İmza Attı

Ramazan Rize'den Ayrıldı Yeni Takımına İmza Attı
Ç. Rizespor'dan ayrılan tecrübeli kalecisi Ramazan Kurşunlu'nun yeni takımı belli oldu. Kurşunlu yeni takımına imzayı atarak kampa katıldı.

Bank Asya 1. Lig'de kalıcı olmak isteyen Adana Demirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Takımın başına teknik direktör Güvenç Kurtar’ın getirilmesi ile transfer çalışmalarını hızlandıran mavi-lacivertliler, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Ç. Rizespor'un kalecisi Ramazan Kurşunlu’ya 2 yıllık resmi sözleşme imzalattı.

2. Başkan Ali Uğur Akbaş, profesyonel spor dallarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Şerif Güler ve Basın Sözcüsü İzzettin Turgut’un hazır bulunduğu törende, kendisini mavi-lacivertli renklere 2 yıllığına bağlayan sözleşmeyi imzalayan tecrübeli kaleci Ramazan Kurşunlu, “Tarihi bir geçmişe sahip olan Adana Demirspor Kulübü’ne hizmet vereceğim imzayı attığım için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte başarılı olmak için Adana Demirspor’un renklerine bağlandım” dedi.

Mavi-lacivertli kulübün 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş da, süper lig deneyimi olan Ramazan Kurşunlu’nun transferiyle takımın daha da güçlendiğini kaydetti. Resmi sözleşmeyi imzalayan Kurşunlu takımın Bolu kampına katıldı.

Ramazan Kurşunlu sırasıyla Altay, Beşiktaş, Diyarbakırspor, Ankaraspor, Karşıyaka ve Rizespor’da görev yaptı.

ramazan-kursunlu-adanademirsporda.jpg