REAH'ta Yeni Acil Servisin 15 Gün İçinde Hizmete Girmesi Planlanıyor

REAH'ta Yeni Acil Servisin 15 Gün İçinde Hizmete Girmesi Planlanıyor
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi (REAH)'ta yapılan yeni acil servisin tamamlandığı ve 15 gün içinde hizmete açılmasının planlandığı öğrenildi.

Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki acil servis hizmetlerinin iyileştirilmesi ve kente yeni yoğun bakım ünitelerinin kazandırılması amacıyla mevcut acil servisin 2022 yılı Ekim ayının son haftasında boşaltılarak Acil Servis ile yanındaki kafeteryanın yıkılmasıyla kazanılan alanda yapılan yeni acil serviste son rötüşların yapıldığı ve 3500 metrekare kapalı alanda hizmet verecek acil servisin 15 gün içinde hizmete alınmasının planlandığı öğrenildi.

Giriş katının modern bir acil servis olarak kullanılacağı binanın üst katı yoğun bakım ünitesi olarak kullanılacak. Acil diyaliz hastaları için ek yatakların olacağı yoğun bakımda ayrıca yenidoğan yoğun bakım üniteleri ile yetişkinler için de yoğun bakım üniteleri yer alacak.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-rize-egitim-ve-arastirma-hastanesi-acil-servisi-4.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-rize-egitim-ve-arastirma-hastanesi-acil-servisi-5.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-rize-egitim-ve-arastirma-hastanesi-acil-servisi-3.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-rize-egitim-ve-arastirma-hastanesi-acil-servisi-2.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-rize-egitim-ve-arastirma-hastanesi-acil-servisi-1.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-rize-egitim-ve-arastirma-hastanesi-acil-servisi-6.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum