Real Madrid Fark Yedi!

Real Madrid Fark Yedi!
Dünyanın en büyük kulüplerinden olan Real Madrid Eusebio Kupası mücadelesinde rakibinden 5 yol yiyerek kupayı kaptırdı.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Eusebio Kupası mücadelesinde Portekiz temsilcisi Benfica ile kozlarını paylaştı.

Estadio de Luz Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Benfica, 4. dakikada Garcia ile 1-0 öne geçti. 18'de Callejon skoru eşitledi. 21'de yine Callejon Los Galacticos'u 2-1 öne geçiren golü attı. Bir dakika sonra 22. dakikada Witsel, Portekiz ekibine beraberliği getiren golü kaydetti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı öne geçmek için hamleler yapan Real Madrid'in hocası Jose Mourinho durumu toparlayamadı. Benfica'nın yaptığı ataklar sonucu 53. ile 85'te Enzo Perez ve dakikalar 58'i gösterdiğinde Carlos Martins fileleri havalandırdı.

Yedek ağırlıkli bir kadroyla sahaya çıkan Real Madrid'de, Di Maria, Kaka ve Gonzalo Higuain'in çabaları yeterli olmadı ve Portekiz ekibi Lizbon'da rahat bir galibiyet aldı.

Benfica: Artur Moraes; Maxi Pereira, Luisao, Garay, Melgarejo; Javi García, Witsel (Saviola 77'): Carlos Martins (Bruno César 63'), Gaitán (Enzo Pérez 45') Nolito (Ola John 45'): Óscar Cardozo (Kardec, 45') (Luisinho 88').

Real Madrid: Adán; Juanfran, Ivan (Fábio Coentrao 61'), Varane, Nacho; Lass, Granero (Mosquera, 88'): Kaká (Benzema 61'): Callejón (Morata 71'), Higuaín (Alex 80'), Di María (Cheryshev 77')