Real Madrid ucuz kurtuldu

Real Madrid ucuz kurtuldu
Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund, evinde karşılaştığı Real Madrid'i 2-0 yendi ancak ilk maçta 3-0 yenildiği için elendi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Borussia Dortmund, evinde Real Madrid'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan mücadele 2-0 Dortmund üstünlüğüyle son buldu. İlk maçta İspanya'da aldığı 3-0'lık kötü skora rağmen rakibine ecel terleri döktüren Alman temsilcisine Marco Reus'un golleri yetmedi.

Taraftar desteğini de arkasına alan Dortmund, ilk devrede iki gol bularak rakibini yoğun baskı altına aldı. 24 ve 37'de Marco Reus'la 2 gol bulan Dortmund, ikinci devrede de gol aradı. Özellikle Henrikh Mkhitaryan ile çok önemli pozisyonlar bulan Almanlar istediğini alamadı.

RONALDO OYNAMADI

Real Madrid'de yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo tercih edilmedi. Sakatlığı dolayısıyla yedekte tutulan Portekizli, Carlo Ancelotti tarafından riske edilmedi. Ancelotti Illaramendi - Isco ve Angel di Maria - Casemir değişiklikleri yaptı.

Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı Final etabında Bayern Münih - Manchester United mücadelesinden çıkan yarı finalist ile karşı karşıya gelecek.