Recebim'in Acı Günü

Recebim'in Acı Günü
Recebim olarak tanınan Rizeli sanatçı Recep Yağcı’nın babası Halis Yağcı, hastalığına bağlı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Karadenizin sevilen sanatçılarından Recebim olarak tanınan Recep Yağcı’nın babası Halis Yağcı, akciğer yetmezliğine bağlı olarak kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

İyidere Köprü Hazar Mahallesi Camiinde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt ve sanatçının sevenleri katıldı.

Merhum Yağcı, burada kılınan cenaze namazının ardından aynı ilçedeki Hazar Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23 Yorum