Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Akademisyen Alacak

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Akademisyen Alacak
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine (RTEÜ) 6 akademisyen alınacak. Kadrolara başvurular, 15 gün içinde yapılabilecek.

RTEÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tıp Fakültesine 2, Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 1 doçent atanacak.

Tıp Fakültesi ile Ardeşen Turizm Fakültesi ve Turgut Kıran Denizcilik Fakültesine 1’er doktor öğretim üyesi görevlendirilecek.

Kadrolara başvurular, 15 gün içinde şahsen veya posta yoluyla, profesör ve doçent kadroları için Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadroları için kadronun bulunduğu birime yapılacaktır. Postadan kaynaklı gecikmelerden kurumun sorumlu olmayacağı belirtildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvuruda İstenen Belgeler

Profesörler İçin

-Başvuru Formu, Özgeçmiş, Doçentlik Belgesinin Onaylı örneği, Onaylı Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Askerlik Durum Belgesi, iki adet fotoğraf, yönergenin ekinde yer alan EK-2 Puanlama Tablosunu içeren 1 (bir) adet fiziki dosya ve Yönergenin ekinde yer alan EK-1’de belirtilen bilgileri içeren 6 (altı) adet Taşınır Bellek

Doçentler İçin

-Başvuru Formu, Özgeçmiş, Doçentlik Belgesinin Onaylı örneği, Onaylı Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Yabancı Dil Belgesi, Askerlik Durum Belgesi, iki adet fotoğraf, yönergenin ekinde yer alan EK-2 Puanlama Tablosunu içeren 1 (bir) adet fiziki dosya ve Yönergenin ekinde yer alan EK-1’de belirtilen bilgileri içeren 4(dört) adet Taşınır Bellek

Doktor Öğretim Üyeleri İçin -Başvuru Formu, Özgeçmiş, Onaylı Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Askerlik Durum Belgesi, Yabancı Dil Belgesi, iki adet fotoğraf, yönergenin ekinde yer alan EK-2 Puanlama Tablosunu içeren 1 (bir) adet fiziki dosya ve Yönergenin ekinde yer alan EK-1’de belirtilen bilgileri içeren 4 (dört) adet Taşınır Bellek

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştıkları kurumlarından veya e-Devletten alacakları onaylı “Hizmet Belgesini” dosyalarına eklemeleri gerekmektedir. (Halen kurumumuzda görev yapan personeller hariç)

*Onaylı istenilen belgelerin aslı ibraz edilmek koşuluyla fotokopisi veya resmi kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü örneği ya da e-Devletten alınan karekodlu örneğinin teslim edilmesi gerekmektedir.

Genel Şartlar

-Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen diğer koşulları sağlamaları gerekmektedir.

-Yurtdışından alınan mezuniyet belgelerinin Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Başvuru Yeri

-Başvurular ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içinde şahsen veya posta yoluyla, profesör ve doçent kadroları için Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadroları için kadronun bulunduğu birime yapılacaktır. Postadan kaynaklı gecikmelerden kurumumuz sorumlu olmayacaktır.

Not: İlana ilişkin ayrıntılı bilgilere ve formlara http://erdogan.edu.tr ve http://personel.idari.erdogan.edu.tr adreslerinden ulaşılabilir.

*Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi’nin 7. maddesi kapsamında aşağıda belirtilen kadrolara atama yapılabilir.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-akademisyen-alacak.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-030.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum