Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personeline 7 Bin 275 TL Promosyon Verilecek

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personeline 7 Bin 275 TL Promosyon Verilecek
Eğitim Bir Sen Rize 2 Nolu Şubesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personeli adına katıldığı promosyon ihalesinde, İş Bankasının teklifinin uygun bulunduğunu, 3 yıllık süre için personele 7 bin 275 TL promosyon ücreti verileceğini açıkladı.

Eğitim Bir Sen Rize 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Türüt, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesindeki promosyon ihalesinin sonuçlandığını bildirdi.

Türüt, yaptığı açıklamada, “Üniversitemiz çalışanlarının 2022-2024 yıllarını kapsayan maaş promosyonu anlaşması 7.275 TL olarak sonuçlandırılmıştır. İş Bankasıyla yapılan anlaşma neticesinde; promosyon tutarı 15-30 Kasım 2021 tarihleri arasında tek seferde personellerimizin hesaplarına yatırılacaktır. EFT de dahil olmak üzere, internet bankacılığı üzerinden yapılan hiç bir işlemden ücret alınmayacağı hususu da anlaşma altına alınmıştır. Başta üyelerimiz olmak üzere; tüm akademik, idari, güvenlik ve işçi statüsündeki çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Rekor düzeydeki bu anlaşma, sendikamızın, çalışanların hak ve menfaatleri konusundaki gayretli ve ısrarlı çalışmalarının bir kez daha mâlumu olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

egitim-bir-sen-rize-2-nolu-sube-baskani-mustafa-turut-001.jpg