Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde 7 Akademisyen Doçent Oldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde 7 Akademisyen Doçent Oldu
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'nün çeşitli birimlerinde görev yapan 7 öğretim üyesi girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek Doçent unvanı almaya hak kazandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'den yapılan açıklamada, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Enerji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Cüce, Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Pınar Mert Cüce ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektronik Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ergin Şahin, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İklimdendirme ve Soğutma Teknolojisi Dr. Öğr. Üyesi Celal Yelgel, Su Ürünleri Fakültesi İç Sular Biyolojisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Kaya, Fen Edebiyat Fakültesi Gürcü Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gül Mükerrem Öztürk ile Katıhal Fiziği Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gökhan Şensoy'un girdikleri sınavı başararak Doçent unvanı almaya hak kazandıkları ifade edildi.

Açıklamada, ayrıca, "Öğretim Üyelerimizi gösterdikleri bu başarı dolayısıyla tebrik ediyor, almış oldukları unvanların önce kendileri ve Üniversitemiz için sonra da yükseköğretim sistemimiz için hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

rteunun-yeni-docentleri-003.jpg