Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Spor Paneli

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Spor Paneli
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenecek panelde Türkiye'de spor kulüplerinin güncel durumu ve önümüzdeki dönem için öneriler tartışılacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından yarın (Salı) “Türkiye Yüzyılında Spor Kulüplerinin Güncel Durumları ve Öneriler” konulu panel düzenlenecek.

Panele, Rize'de faaliyet gösteren spor kulüpleri başkanları, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri yer alacak.

Moderatörlüğünü RTEÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arslan Kalkavan'ın yapacağı panelde, Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, Rize Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Rahmi Metin, Rize Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ramazan Öztürk, Güneysuspor Kulübü Başkanı Rıfat Özer ve RTEÜ Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Katmer panelist olarak yer alacak.

Panelde, Türkiye'de spor kulüplerinin finansal durumu, altyapı çalışmaları, sporcu yetiştirme politikaları, yönetimsel sorunlar gibi konular ele alınacak. Ayrıca, önümüzdeki dönem için spor kulüplerinin karşılaşabileceği sorunlar ve çözüm önerileri tartışılacak.

Panel sonucunda elde edilen bulgular ve öneriler bir rapor halinde düzenlenerek ilgili kurumlara sunulacak.

Panel, 28 Kasım Salı günü saat 13.00'da RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılacak.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum